Beoordelingen van Wit Lof Amersfoort

Recente recensies

5.0
Remco Doornberg
gisteren

Heerlijk gegeten!

Mirjam
gisteren

Helaas duude het 75 minuten voordat het eten kwam, na bestelling. En de flatbread met kip was koud, wat ik zelf jammer vond.

Femke
gisteren

Verrukkelijk!!!

Boudewijn
gisteren

Weer super lekker!

Guusje
20 mei 2022

Het was weer heelijk!!!

Jet
20 mei 2022

Vanwege drukte vertraging, maar superlekker (als altijd!) En superlief gratis flesje schulpsap vanwege de vertraging.

Loes
20 mei 2022

Heerlijk en gezond eten! Mooi alternatief op de meeste bezorgdiensten

Lonneke
18 mei 2022

De gerechten smaken allemaal vers en gezond! Helaas was de bezorging het dessert vergeten.

Jody
17 mei 2022

Altijd goed!

Marianne
17 mei 2022

Snel geleverd, en heerlijk warm afgeleverd. Smaak voortreffelijk. Extra sla erbij was top. Echt vers. We bestellen zeker vaker.

K
16 mei 2022

De porties zijn te klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcus Bergman
10 mei 2022

Onze maaltijden waren naar volle tevredenheid. Hangt wel af van wat je besteld is mijn ervaring, maar overal goed.

Annemarie
10 mei 2022

Een heerlijke Vegan Thaise Curry....super....lekker warm thuisgebracht.....en de Tiramisu....mmmmmm zalig.....ik geef een 10

Cher
9 mei 2022

Was heerlijk van smaak en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlon Hewitt
9 mei 2022

M'n vriend vond z'n gepofte zoete aardappel erg lekker maar ik vond m'n Rendang met sperziebonen en rijst tegen vallen. Er zaten veel harde peperkorrels in en harde stukken gember. Dat zijn dingen waar je niet graag op kauwt. Ze verpesten de smaakbeleving.

Riet
29 april 2022
Luce de Groof
27 april 2022

Smaakt heerlijk.

M de Koning
26 april 2022

De smaak van decrendag was fantastisch. 4,7 geven lukt niet. Het was nl jammer dat ern aantal stukjes van de rendang niet gaar genoeg waren/niet lang genoeg gestudeerd hadden verder is dit gerecht een aanrader

Hanneke
25 april 2022

Heerlijk gegeten. Het is misschien wel goed om bij een gerecht te vermelden dat het pittig gekruid is. Voor één van mijn gasten was het iets te heftig van smaak.

Anoniem
23 april 2022

Lekker, gezond eten en altijd op tijd 😥 .

Annemieke Delhaas
21 april 2022

Als altijd weer super lekker gegeten.

Lhr
21 april 2022

Geweldig!!!! Ik was in shock hoe snel ze mijn eten hebben bezorgd. Het voelt heerlijk om eten te bestellen zonder dat je het gevoel hebt dat je “ongezond” bezig bent. Ik heb de zoete aardappel vegan bestelt en het was echt heerlijk!! Portie is super goed en in verhouding met de prijs. Daarnaast had ik gegrilde groentes besteld op brood (naan) en je kon de versheid proeven. Het is vers/ gezond en Vegan. Dit is absoluut mijn nieuwe fave place to be!!!

Tessa
19 april 2022

De zoete aardappel en roti waren echt top! De groene salade vonden wij wel heel prijzig… Helaas was het roomijs ipv yoghurt ijs, dus deze hebben we moeten laten staan.

Anna
18 april 2022

Snel bezorgd, op het precieze aangegeven tijdstip. Was goed warm en vers. Ik bestel regelmatig bij Witlof en blijf het voor herhaling vatbaar vinden.

Peter Koeleman
17 april 2022

Heel lekker eten, helaas moest er een deel van de bestelling nageleverd worden.

Joey Hehamahua
15 april 2022
Jorrit
15 april 2022

Erg lekker maar de portie was wel vrij klein. Als je 13 euro betaalt verwacht je wel een goed vullende maaltijd.

Boudewijn
13 april 2022

Het smaakt weer verrassend goed!

Anne
10 april 2022

Heerlijke Rendang gegeten. Ook een kinderportie daarvan, besteld. Die vond ik voor een klein kind wel flink pittig. Had 't prettig gevonden als dat erbij had gestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
10 april 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Niels
10 april 2022

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd. De gerechten waren op de juiste temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruth
9 april 2022
Esther
9 april 2022
Hilbert Hunink
8 april 2022
Nynke
8 april 2022

Heerlijk gegeten. De zoete aardappel en de framboosbombe waren van de gerechten die we besteld hadden onze topfavorieten. Bedankt voor de heerlijke maaltijd

Johanneke
5 april 2022

De gepofte zoete aardappel. ZO LEKKER. Krijg je zeker geen spijt van. Vlotte, vriendelijke bezorger.

W. Bos
4 april 2022

Buitenshuis bestellen van eten doe ik weinig en als ik het dan doe, dan is Wit-Lof de enige plek met lekker eten.

W. Bos
4 april 2022

Smakelijk genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
3 april 2022

heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kim
3 april 2022

Heerlijk gegeten en snel en vriendelijk geleverd

Lonneke
30 maart 2022
Sofie
30 maart 2022

Heerlijke roti & couscous gerecht. We hebben genoten

Johanneke
30 maart 2022

Geweldig lekkerrr. De gepofte zoete aardappel is 100% een aanrader. Snel bezorgd, binnen het half uur. Bedankt!

Madeleine
29 maart 2022

Het smaakte heel erg lekker! Het doosje was helaas slap en ingedeukt waardoorhet eten er uitliep.

Nous Simonis
27 maart 2022

Het hoofdgerecht is heerlijk. Ik had de Groenten tajine besteld. Alleen vond ik het stukje Turks brood voor de prijs teleurstellend klein, en hard mag best wat groter voor een bijgerecht... En Turks brood hoort zacht te zijn, dus beter niet 2x bakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie van der Wee
27 maart 2022

Alles was naar wens. Verder geen opmerkingen.

Koos Waldram
26 maart 2022

Tja, wat moet ik nu toch weer invullen? Kijk het eten is buitengewoon heerlijk. Er wordt heel goed rekening gehouden met de wensen die je aangeeft. En de bezorging is op de tijd die je aangeeft en altijd vriendelijk. Daarom bestellen we vaker en vaker. Kortom heerlijk eten voor een prima prijs. Alle complimenten dus voor Leo en zijn team.

Margo
25 maart 2022

Heerlijk warme chili con carne, heel smakelijk.

yvonne de graaf
25 maart 2022

weer super lekker gegeten! gezond en heerlijk vers

Mirjam
24 maart 2022

Ten eerste: topbezorger die geduldig bleef bellen om te kijken waar ik was. Dank je wel! Het eten was heerlijk. De herbruikbare bskjes zijn erg prettig in gebruik.

Guurtje
23 maart 2022

Ondanks verkeerde huisnummer werd mijn werkelijk heerlijke andijviestamp, op tijx een goed warm.bezorgd!

Shar
23 maart 2022

Heerlijk weer!

Bas de Vries
23 maart 2022

Heerlijke maaltijd (chili con carne), goed op temperatuur, zag er verzorgd uit en was heel goed van smaak!

Eline
20 maart 2022

Super smaakvolle gerechten, op de minuut precies op de aangegeven tijd bezorgd.

Jacquelien
17 maart 2022

Eerste keer besteld en ook zeker niet de laaste! Heerlijk gegeten zonder poespas. De kers op de taart was wel echt de karamel zeezout brownie!

Willem
17 maart 2022

Van stoofpot tot vega stamppot; alle smaken zijn heerlijk. Lekkkere smaken, mooie kleuren en perfect verpakt thuis bezorgd. Alleen een indicatie krijgen van de bezorgtijd zou handig zijn.

Irene
16 maart 2022

Was weer top! Ga zo door

Jeannet van Deuveren
15 maart 2022

Alles was echt top , genoten 👏👏

M. Smit
13 maart 2022

Zeer smakelijke maaltijden en keurig op afgesproken tijd bezorgd.

kim
12 maart 2022

Heerlijk gegeten vers en gezond bezorging ook prima

Carolien
12 maart 2022

Altijd weer heerlijke gezonde en verse gerechten, lekker zonder slecht geweten eten bestellen! Verzoeknummer: meer kinderporties!

Arie van beem
11 maart 2022

Niet nodig het is prima ga zo door

Mairin
9 maart 2022

Heerlijke gerechten!

Coby
8 maart 2022

Het was heel lekker. We hadden de andijviestamppot en stoofvlees. Prima en voor herhaling vatbaar.

Johanneke
8 maart 2022
Koos Waldram
6 maart 2022

Zoals iedere keer, weer heerlijk gegeten van de gerechten van Witlof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
28 februari 2022

Heerlijk smaakvol eten, supersnel bezorgd. Aanrader.

Onno
28 februari 2022

Als altijd bij Wit Lof de maaltijd naar wens, de bezorging snel en het contact aangenaam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.
27 februari 2022

De vega boerenkoolstamppot met zoete aardappel en gebakken tempe was echt niet lekker. Ik kan me niet voorstellen dat de kok dit zelf goed vindt. Niet in smaak en niet in uiterlijk. Helaas, echt teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
27 februari 2022

Was weer heerlijk!! Snel bezorgd dus warm👍 Een favoriet die andijvie stampot😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

William
24 februari 2022

Bij de bezorging was de maaltijd om gevallen, maar werd netjes opgelost met een nieuwe en een extra toetje ✅ voor het wachten. Smaakte top!

Sharon
24 februari 2022

Rijkelijk gevuld en heel smakelijk!

Koos Waldram
23 februari 2022

Weer fantastisch heerlijk gegeten vanavond. We blijven terugkomen bij Witlof voor die geweldig lekkere en gezonde maaltijden. Bedankt weer voor het lekkere eten.

Paul
23 februari 2022

3x vega boerentwist en de tajine besteld. Lekkere, voedzame en gezonde maaltijden. Bezorging was stipt op tijd en bezorger vriendelijk. Enige minpuntje was dat de bestelde cheesecakes wat gesmolten/zacht waren geworden; mogelijk doordat ze in dezelfde verpakking zaten als de warme maaltijden.

S. De Bie
23 februari 2022

Heerlijk!!

Boudewijn
20 februari 2022

Weer erg lekkere tajine en chili con carne! En complimenten voor de bezorging, die ondanks de regen en de wind mooi op tijd was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
20 februari 2022

Superleuk dat er beterschap op de bon stond :-)

Marijke
20 februari 2022

Heerlijk eten en vlotte bezorging

Mirjam
19 februari 2022

smakelijke maaltijd.

Alexander Ineke
18 februari 2022

Superlekker in het was er een kwartier na bestellen.

louise barto
16 februari 2022

Altijd heerlijk!!!

Peter van Maurik
16 februari 2022

Eten kwam pas bijna 2 uur na het bestel moment daar de bon achter de printer was gevallen.

Johanneke
15 februari 2022

Fantastisch als altijd.

San
15 februari 2022

Super lekker gegeten!

Elly Juffermans
14 februari 2022

Het was heerlijk!! Tot de volgende bestelling

Bas
14 februari 2022

We hebben weer heerlijk en (relatief) gezond gegeten. Dit voor een prima prijs. De levering was ruim op tijd. Wederom bedankt Witlof!

PeterBuenk
13 februari 2022
Teije en Menno
12 februari 2022

Kwaliteit als altijd, lekker snel, gezond en vullend 🌱

De Bruijn
12 februari 2022

Zo lekker !

Jacqueline lueb
9 februari 2022

Veelal bestel ik de heerlijke vegan Marokkaanse groente tajine, maar dit keer had ik ( ook) de gerookte zalm salade met avocado besteld. Die overtrof mijn verwachtingen. Goede balans van zalm, avocado, linzen en salade. Lekkere dressing erbij. Een blijvertje, wat mij betreft 👍

Anna
7 februari 2022

Heerlijk eten, tempé is echt lekker. En super aardige bezorger, kwam in weer en wind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floortje
6 februari 2022

De groentetajine & salade geitenkaas waren heerlijk! Vers, gezond en zeker voldoende. En snelle bezorging. Ga zeker vaker bestellen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MR
6 februari 2022

Zeer netjes geregeld, de vergeten brownie werd nageleverd en het eten was zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos Waldram
6 februari 2022

We hadden de boerenkool/zoete aardappel stampot. HEERLIJK wellicht zelfs lekkerder dan de traditionele wijze van deze stampot. Ik hoop dat deze nog even blijft. Dus zoals iedere keer heerlijk gegeten.

Gerdine
5 februari 2022

Heerlijke zuurkoolstamppot, lekker kruidig en goed op temperatuur. Jammer vond ik wel dat de tot nu toe glazen bakjes vervangen zijn door plastic exemplaren.. ik was juist zo blij met de glazen bakjes: goed voor milieu maar oogt oogt sfeervoller dan de plastic bakjes..

T. B
4 februari 2022

Het was wederom goddelijk lekker!

Nannette Gelderblom
4 februari 2022
Johanneke
2 februari 2022

Het was weer heerlijk! Niets op aan te merken. Top dat jullie nu ook herbruikbare bakjes aanbieden: meteen gebruik van gemaakt.

Darja
31 januari 2022

Superlekker eten. Bij de vorige bestelling was er iets misgegaan, het toetje was per ongeluk uit het bakje gevallen, maar dat Heeft wit lof supervriendelijk opgelost. Aanrader. Alle (wit) Lof!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke Knol
30 januari 2022
Agnes Mohr Hellevoort
30 januari 2022

Fijn dat er weer bakjes zijn

Jody
27 januari 2022

Enige nadeel was dat de knapperige tempeh iets te zout was.

riet
26 januari 2022
Heidi
26 januari 2022

Echt superlekkere zoete aardappel-broccoli stamppot besteld: met worst en spek voor de vleeseters aan tafel en met tempeh voor de vegetariërs.

Kim
26 januari 2022

Weer heerlijk gegeten! Ondanks dat we best wel even wat verder weg wonen van het centrum, was het gewoon nog heerlijk warm!

Bas de Vries
26 januari 2022

Heerlijk maaltijd: goed, tijdig en warm bezorgd!

Jesse
26 januari 2022

Altijd goedvullende een gezonde maaltijd tegenover de massa aan andere bestelopties. Heel lekker en veel keuze!

Darja Minnaard
22 januari 2022

Het toetje was tijdens het bezorgen omgevallen en zat door de hele tas. De bezorger controleerde het niet en ik nam het tasje in het donker aan en moest dus eerst de hoofdmaaltijden uitgraven. Toetje was grotendeels verspilt.

Carmen Nichting
22 januari 2022

Het was héérlijk en ook supersnel bezorgd!

Jan vogelzang
21 januari 2022

Heerlijk vers en snel geleverd!!

Marieke
20 januari 2022

De stamppot was heerlijk en de bezorging op tijd en vriendelijk.

Annemieke
20 januari 2022

Was erg lekker! Bezorger was ook heel vriendelijk.

Erik
19 januari 2022

Prima chili con carne, had iets pittiger gemogen, maar desondanks helemaal goed. Prima hoeveelheid ook voor een volledige maaltijd. Soep was naar mijn smaak wel erg zout; andere keren was dit beter. Conclusie blijft dat Wit Lof altijd smakelijk eten is.

Hans
19 januari 2022

Heel lekker, en ruimschoots, binnen uur bezorgd. Prima dus.

Agaath
17 januari 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidwien
16 januari 2022

Marokkaanse groententajine met merquez was heerlijk. Goed gevuld met gevarieerde en verse groenten. Salade was vers, frisse dressing. Mocht ietsje warmer zijn Bezorging op tijd en vriendelijk.

Maaike
16 januari 2022

Smaakvolle maaltijd met verse ingrediënten. De cheesecake is ook heerlijk!

Judith
16 januari 2022
Tom
16 januari 2022

Lekker! Prima gehaktbal en smeuige zuurkoolstamppot. De rozijnen in de hutspot hoeft voor mij niet zo, maar was detail.

Anja
14 januari 2022
Nathalie
13 januari 2022
Nick Cornelisse
13 januari 2022

Lekker vlot bezorgd.was erg lekker (zuurkool). Had voor mij wel iets meer mogen zijn. Fijn dat er ook een gezonde maaltijd te krkjgen is.

Jody
10 januari 2022

Lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesselien
9 januari 2022

Het eten was heerlijk! Precies waar we zin in hadden na een lange reis.

Ruben
9 januari 2022

Heerlijk gegeten, lekker veel groenten echt heerlijk.

janneke knol
9 januari 2022
Remco Doornberg
9 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Agnes Mohr-Hellevoort
8 januari 2022

Jammer dat jullie geen inruilbakjes meer hebben. Hoopt dat het het weer opgepakt wordt. Dan blijf ik ‘bewaarmaaltijden ‘ bestellen.

Maria
8 januari 2022

Was heerlijk en snel geleverd. Weer helemaal top!

Denise
8 januari 2022

De andijvie stam was weer als vanouds heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Inge
7 januari 2022

Een topper die chili con carne! Smaken zijn zuiver en in balans, op prima temperatuur en op tijd bezorgd.

Peter
6 januari 2022

Gezond en lekker eten, goed verzorgd geserveerd en heerlijk warm!

Nelleke
6 januari 2022

Zonder aankondiging kwam het HEERLIJKE eten een halfuur na de gekozen bezorgtijd. Dat was balen.

Annieke
6 januari 2022

Stamppot andijvie met vegetarische jus en tempeh was wederom top!!

Anja
6 januari 2022

Echt supersnel geleverd, lekker warm en goede kwaliteit. Milieu vriendelijk vanwege elektrisch vervoer en bakjes die vaker te gebruiken zijn. Fijn dat deze mogelijkheid in Amersfoort bestaat.

Jan Klompenhouwer
6 januari 2022

Voor mij persoonlijk, ietwat minder kruidnagel erin verwerkt en er zou een ster bijkomen

Peter van Maurik
31 december 2021
E. D. Wolters
31 december 2021
Michaela
31 december 2021

De tiramisu was verrukelijjk

Chris
29 december 2021

Prima van smaak. Jammer dat de geitenkaas op de andijvie stampot ontbrak.

Koos Waldram
29 december 2021

Weer uitzonderlijk lekker gegeten! De Chili con carne is fantastisch, en de overige gerechten als van ouds. De desserts geweldig. Tot volgend jaar.

Veenman
24 december 2021

Fantastisch gegeten, goede smaken gaan zeker weer bestellen, verbeterpunt is de bezorging, te laat waardoor gerecht al afgekoeld was.

Jan vogelzang
23 december 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Tamar
23 december 2021

Eten is supervers, wordt warm geleverd en zeer smakelijk!

Frauke
21 december 2021

Wat een lekker en vers eten!! Zeker een aanrader!

Koos Waldram
19 december 2021

Zoals altijd, heerlijke maaltijden en rekening houden met onze wensen. En supergoede bezorging.

Daan
18 december 2021

Het was lekker, maar de jus ontbrak en dat maakt het nu net helemaal af. Dus dat was jammer.

Hilda Mossink
18 december 2021

Prima maaltijd, heerlijk en portiegrootte top. Vers, warm heerlijk!

Dorine
18 december 2021

De runderstoof is zooooo lekker!

Ineke
17 december 2021

Heerlijk gegeten!

Darja Minnaard
16 december 2021

De cheesecake is toch voortreffelijk 🥰

Irene
15 december 2021

Was weer heerlijk! Tot gauw

Henk
15 december 2021

Best een flinke portie voor een ‘medium’. Heerlijk gegeten van de andijviestamppot.

Joseph
15 december 2021

Erg lekker en gezond. Vooral fan van de stamppot!

Sonja
12 december 2021
Thijs Boxem
12 december 2021

Heerlijk gegeten, alleen jammer dat de bestelling niet volledig werd bezorgd en dat we daarna alsnog bijna een uur moesten wachten op de restlevering. Kan gebeuren, maar daardoor deel van het eten wel koud gegeten en een hongerig klein kindje te sussen ;-).

Orestis
11 december 2021

Heerlijk eten, snel geleverd. Wel vrij zout

Irene
10 december 2021

Heerlijk eten!!!

Ida
10 december 2021

Lekker eten. Op tijd bezorgd.

Jody
9 december 2021

Ze waren 10 minuten te laat, maar het eten was gelukkig nog warm en super lekker. Het meisje die het kwam brengen (op een elektrische fiets) was heel lief :)

Floor
9 december 2021

We bestellen vaker bij Witlof. De porties zijn flink en het zijn leuke (creatieve) gerechten. Fijn dat je keuze hebt tussen vlees/vega/vegan varianten van gerechten. Voorheen ook wel gevulde aardappel besteld, die viel ook goed in de smaak, net als de verschillende stamppotten. Vanavond hadden we de tajine en die was erg lekker. Ook hadden we rode curry, maar die was erg flauw. Kan veel meer kruiden en peper gebruiken. De bezorging was top, precies op de afgesproken tijd.

Irene
9 december 2021

Het eten was zoals altijd heerlijk. Minpuntje vind ik de tijd, bijna anderhalf uur duurde het voordat ik het bestelde kreeg bezorgd ( ik woon in de hoek). Dit was tweede keer al, normaal zou ik niet zo snel reageren. Het zou fijn zijn als er in de toekomst een delay in bezorgen ontstaat, dit ff gemeld wordt, dat maakt het wachten aangenamer…;) Nu heb ik twee keer zelf moeten bellen om te vragen waarom ‘t zolang duurde… De kwaliteit van het eten maakte wel weer veel goed, dus zeker tot een volgende keer!

Aukje
9 december 2021

Subliem

Wolters
9 december 2021

Helaas was 1 van de doosjesstukgegaan en een deel van het eten lag in het tasje

jet
8 december 2021

Het was weer heerlijk!

Chris Lammerts
5 december 2021

Heerlijke en verse andijvie stamppot

Monique
4 december 2021

Heerlijk gerecht(stoofvlees), warm en op tijd gebracht.

Lars
3 december 2021

Het eten smaakte goed en de bezorger was snel en vriendelijk

Laas
2 december 2021

Stamppot zuurkool was goed op smaak en vers. Had iets smeuïger gekund, maar misschien heeft oma het echt zo bedoeld in haar recept ;-) Er is geen snellere bezorging hier dan Wit Lof, en weer een heel vriendelijke bezorger. Ga zo door!

Tp
2 december 2021

Ik vond het niet smaakvol, de jus was veel te zout.

Jamos
1 december 2021

Top! Super lekkere en gezonde maaltijden. Makkelijk te bestellen als je bijvoorbeeld laat uit werk komt. Stamppot andijvie is echt heel lekker hier!

Keno
30 november 2021
Bianca
30 november 2021

Eten was superlekker als altijd. Wat ik wel jammer vond is dat ik had gebeld voor een kleine wijziging in de bestelling en de persoon aan de telefoon super meedacht en zei dat ze het zouden wijzigen. Maar toen de bestelling kwam was er niets gewijzigd en heb ik daarom de bovenkant van mijn zuurkoolstamppot eraf moeten schrapen. Het was mijn fout ik de eerste plaats maar zeg dan niet dat jullie het gaan wijzigen om het vervolgens niet te doen.

Verduijn
30 november 2021

Na bijna een uur wachten ontving ik een nagenoeg koude en vooral smakeloze zuurkoolstamppot met een soort rookworst die meer aan een opgewarmd bokworstje deed denken. Kortom, helaas erg slechte prijs/kwaliteit. Overigens zag ik dat u uitsluitend reviews met een score van minimaal 4 publiceert en dat komt ook niet erg geloofwaardig over. Ik hoop op ernstige verbetering voor de eventuele volgende keer. Vr grt

Gelderblom
28 november 2021

Duurde erg lang voordat ik mijn bestelling kreeg. Werd wel gebeld dat het door drukte wat langer kon duren. Dat vond ik erg attent. Kreeg er daarom een gratis drankje bij. Top. Het eten is zoals altijd super super lekker👌🏼Daarom blijf ik er ook bestellen! Helaas zat de extra gehaktbal ie ik besteld had er niet bij. Eenmaal gebeld, werd deze binnen een kwartier alsnog bezorgd.. Dus al met al goed opgepakt door het team v Witlof.

JS
28 november 2021
Jan vogelzang
27 november 2021

Heerlijk en snel. Jammer dat andijvie uitverkocht was.

Daphne
27 november 2021

Ik werd gebeld dat de levering wat lang duurde en dat het er binnen een kwartier zou zijn. Ik vond het heel netjes dat ze zelf belde om dit aan te geven. Eten was echt heerlijk!

Ingrid
27 november 2021
Koos Waldram
27 november 2021

Weer heerlijk gegeten! Ook de cheesecake was weer fantastisch smaakvol. En weer netjes op de gevraagde tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Tom
26 november 2021

Lekker, voedzaam en gevarieerd Verschillende gerechten op schalen geserveerd zodat ieder wat kon pakken

Chantal
26 november 2021

Een heerlijke stamppot en nog voor de bezorgtijd bezorgd! Dit was de eerste bestelling maar zeker niet te laatste. Fijn dat je al in de middag je avondmaaltijd kunt laten bezorgen (heel handig en gezond om mee te nemen naar m’n avonddienst)!

Maaike
25 november 2021

Lekker en gezonde maaltijd, prima portie. En heel fijn dat we onze eigen verpakking mochten gebruiken!

Annemarie van Heertum
24 november 2021

Heerlijke maaltijd, smakelijk. Wat nog aardig zou zijn is het vermelden van de voedingswaarden op de website. Met name het natrium gehalte zou erg plezierig zijn. Of de mogelijkheid dat er ook natrium-arm gekookt kan worden. De Vega balletjes uit de Vegafeest zuurkool wat wel wat erg zout, de rest was van de stamppot was lekker. De Marokkaanse groetentahine daarentegen was perfect.

Daan Buijs
23 november 2021

Eten was super lekker. Pasta had iets gaarder gemunt. Zulke harde pasta verdragen we niet zo goed. Verder kwam eten na 5 kwartier. Wel met een overheerlijke brownie als dank voor het wachten. Als het druk is snap ik dat ook en dan is het zo mooi opgelost!

Lia
23 november 2021

complimenten, lekker en voedzame maaltijd die op tijd wordt bezorgd en nog lekker warm is. Ik had geen zin om te koken, maar wilde wel gezond eten - daardoor kwam ik bij jullie uit. Als ik de toekomst weer gezond eten wil bestellen dan denk ik aan jullie :-) ga zo door!

S. Enninga
23 november 2021

Heerlijk gegeten. Goede portie, smaak was top. Gaan we vaker bestellen :)

Diek Timmermans
20 november 2021

het was weer heerlijk en werd zelfs 5 minuten voor de afgesproken tijd bezorgd!

Wim van Grimbergen
19 november 2021

Smakelijk gerecht in milieubewuste verpakking! Keurig te woord gestaan!

J Woltjer
18 november 2021
Jan Vogelzang
17 november 2021

Heerlijke stampot. En vers. Dank.

Luuk
16 november 2021

Superlekker zoals altijd.

Anne
14 november 2021

Lang geleden dat ik iets bij jullie heb besteld. De Stamppot vegafeest was echt een feest! Heerlijk warm, en goed op smaak. Ik kom zeker nog eens terug!

Lonneke
13 november 2021
Trees
12 november 2021

Voor het eerst bij Witlof besteld en vond het heel lekker! Vers, genoeg groente en lekker warm. Zeker een aanrader!

Nvt
12 november 2021

Ingrediënten van de smoothie kwamen niet overeen met wat er op de site vermeld was. Dat was jammer. Eten was zoals altijd wel erg lekker en goed warm :)

Luuk
12 november 2021

Zoals altijd heerlijk en vers eten. Zo fijn. Bezorging stipt en netjes. Aanrader!

-
11 november 2021
Jan vogelzang
6 november 2021

Heerlijk gegeten. Vlees mocht nog iets gaarder zijn.

Nicole
6 november 2021

Smullen! Heerlijk & gezond eten en een correcte bezorging.

Carolien
5 november 2021

Heerlijke curry met naanbrood.Groente was nog lekker knapperig. Op tijd bezorgd. Tevreden klanten!

Jolijn
4 november 2021

Heerlijke maaltijd en vriendelijk personeel!

Arjan
3 november 2021

Was weer lekker! Stampot zoete aardappel/broccoli. Verse groente en (h)eerlijk bereid.

Ama
3 november 2021

Heerlijk zoals altijd!

Jacques
3 november 2021

Heerlijke maaltijden!

L
31 oktober 2021
Mo
31 oktober 2021
Henk
30 oktober 2021

Super lekker weer, die andijviestamppot! Ondanks het hondenweer was de bezorgster opgewekt en vriendelijk. Dikke kudo voor haar!

Dieke
30 oktober 2021

Onwijs lekker!!!

Ijsbrandij
30 oktober 2021

Snel en lekker bezorgd

B de Wet
29 oktober 2021

De linzensoep was heerlijk. De andijvie stamppot met champignons was niet de kwaliteit die ik gewend ben van Wit-lof.

De Ruiter
29 oktober 2021

Lekkere gerechten, bezorging op afgesproken tijd. Ik bestel graag bij Wit Lof!

Koos Waldram
28 oktober 2021

Heerlijk eerlijk eten, niks meer niks minder. Makkelijk en lekker.

Heuveling
28 oktober 2021

Heerlijk gegeten, even geen vette hap. Netjes op tijd bezorgd. Komt zeker een 2e, 3e, 4e keer... ;)

Maaike
27 oktober 2021
Michel
27 oktober 2021

Super eten voor een super prijs

Patrick de Rijk
26 oktober 2021

Echt heerlijk gegeten en snel bezorgd! Voor het eerst sinds lange tijd het idee dat ik iets gezonds heb thuis laten bezorgen!

Chantal Bon-Mensinga
20 oktober 2021

Super, als altijd. De cashews en krokant gebakken tempeh bij de broccoli stamppot waren tha bomb. Niks meer aan toe te voegen zo. TOP! :)

Guurtje Leguijt
20 oktober 2021

Heerlijke andijviesstamppot met worst. Goede hoeveelheid en lekker warm. Ideaal na een drukke dag.

Annette Sonneveldt
20 oktober 2021

Altijd goed en lekker eten. Enorme aanrader voor een gezonde en verse maaltijd!

Sam
15 oktober 2021

De Marokkaanse tajine was weer héérlijk, alleen miste de feta helaas wel. De penne met truffelroomsaus waren helaas matig. Er zat niet heel veel smaak aan, dat ben ik niet gewend van Wit-lof. Wél een lekkere grote bak! En de huge cheescake, YUM!! Altijd weer heerlijk!

Reactie van Wit Lof

Hai Sam, bedankt voor de review. Jammer dat de pasta niet aansloot bij de verwachting! In de bestelling zie ik dat de vegan tajine besteld is, deze is inderdaad zonder feta. Onder 'maaltijden' staat de tajine met feta :) Hopelijk zien we je snel weer!

Daan
12 oktober 2021

Het diner was er bijzonder snel en het was echt super lekker!

Koos Waldram
9 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten van die geweldige gerechten van Witlof. Echt makkelijk als je geen tijd of zin hebt om zelf te koken en toch een lekkere en gezonde maaltijd wil.

Anne
8 oktober 2021

Op het gevraagde tijdstip bezorgd. 3 gerechten besteld en alle 3 erg lekker.

M. Kat
8 oktober 2021

Complimenten voor het bezorgen van de maaltijd op het doorgegeven tijdstip! Dit maakt dat ik ook last minute op jullie kan rekenen. :) De bezorgster was vriendelijk. De maaltijd vers en warm. En bovendien ook erg milieuvriendelijk verpakt. Ik ben blij met jullie.

Bibi Hoekstra
8 oktober 2021

Was weer een heerlijke maaltijd!

Sandra
7 oktober 2021
Koos Waldram
7 oktober 2021

Diverse maaltijden besteld, die op de aangegeven tijd werd bezorgd. Echter waren ze de uitgebakken spekjes vergeten en erg zuinig met de jus geweest. Echter na een telefoontje van ons werd het meteen opgelost en direct na bezorgt. Top service want ach waar gewerkt wordt gaan dingen mis. Het gaat erom hoe je dat dan oplost. Nou zelfs dat is geweldig. Tot gauw weer.

Balt Gmelig
5 oktober 2021
J.B.
5 oktober 2021

Heerlijk gegeten: gepofte zoete aardappel! Aanbevolen!

Denise
2 oktober 2021

Ik ben echt gek op jullie stamppot en bestel deze ook vaker, maar ik kon nu wel merken dat ik laat heb besteld. Heel erg weinig toppings en bijna geen jus. Wellicht was het het laatste beetje?

Eline
2 oktober 2021

Altijd erg lekker en zeer op tijd bezorgd

jette
2 oktober 2021

Het was weer heerlijk na een dag noeste arbeid in de tuin! Vanmij mogne ze 7 dagen per week open zijn! :-)

Petra
2 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd!

Gelderblom
1 oktober 2021

Super snelle bezorging👌🏼Eten was heerlijk, en nog warm ook🙌🏼

Arjen
30 september 2021

Genoten van het eten. Verse ingredienten, smaakvol!

Petra Walop
30 september 2021

Smakelijke stamppot, portie precies goed. Heerlijk toetje.

Leonie
30 september 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit. Goede hoeveelheid voor een prima prijs. Zou alleen fijn zijn als je ook kunt aangeven dat je zonder jus wilt bestellen.

Methorst Merel
29 september 2021

Waarschijnlijk was het druk bij jullie, bestelling duurde vrij lang, pas na 20:15 belde bezorger aan. Toen was eten helaas lauw. Niet zoals we het gewend zijn bij jullie. Al veel vaker besteld! Het smaakte wel goed.

Marianne ter Maat
26 september 2021

We hadden drie flatbreads besteld. De met pompoen en aubergine waren heerlijk warm. Die met spicy chicken was een koud. Tip is om dat bij de beschrijving te zetten dat deze een koude vulling heeft. Wij hadden hem niet besteld als we wisten dat dit een koude was.

Lotty Bussemaker
25 september 2021

Broodjes waren heerlijk en zorgvuldig verpakt.

SJ
24 september 2021

Alles voortreffelijk!

Koos
24 september 2021

Het eten was weer erg lekker! Het was snel bezorgd door een nette en vriendelijke bezorger. Het was alleen onderweg wel behoorlijk afgekoeld.

sander
24 september 2021

Zoals altijd echt goed, lekker en gezond eten. de eigenaar had ons nog extra geholpen!! lievelingsplek om te bestellen!

Pieternel
24 september 2021

Heerlijk Libanees brood met courgettes, granaatappelpitten en humus! De salade met honing dressing was heerlijk vers. De chocolate salty caramel en Tiramisu waren top! Heerlijk gegeten! Fijn op de aangegeven tijd afgelverd . Wij zijn heel blij.

Laura
23 september 2021

Zoals altijd weer heerlijk🤗

Arjan Bertelink
17 september 2021

Salade was heerlijk! Zou ook met volkorenpasta mogen, of als keuzemogelijkheid. Maar verder, niets dan lof!

Peter
15 september 2021
Ad
15 september 2021

Smaakvol eten. Heerlijk rundvlees en stamppot. Eten was op temperatuur. Aan te bevelen!

Y de Graaf
15 september 2021

super lekker gegeten,stoofvlees met groenten en krieltjes,

H. Koelewijn
15 september 2021

De stoofpot was wat aan de zoute kant.

Calhoun Smith
15 september 2021

Eenvoudig. Vers. Zo lekker! Herbruikbaar container idee is geweldig om te zien gebeuren. Is waarschijnlijk iets dat elk afhaal restaurant zou moeten doen.

Charlie
14 september 2021

Snelle levering en weer super lekker!!! De cheesecake zou ik persoonlijker wel iets 'cake-eriger' maken. Nu is het meer vloeibare roomkaas met koekkruimeltjes. Evengoed lekker maar niet een 'cake' te noemen. Maarrrrr eh kleinigheidje hoor, want weer super lekker allemaal!

Sofie
13 september 2021

Heerlijke, gezonde maaltijd en snel bezorgd. Top

SJ
12 september 2021
Koen
11 september 2021
Marlies
10 september 2021

Heerlijk weer. Super warm bezorgd, snel en top dat je de bakjes weer kunt inleveren!

Pauline den Tex
8 september 2021

Heerlijk en gezond eten! Top!

Daniel W
7 september 2021
André
5 september 2021
Corlijn de Groot
3 september 2021
Gouman
3 september 2021

Het eten was weer lekker. Hoop wel dat de menukaart binnenkort weer wijzigt want dat is volgens mij al weer een tijdje geleden. Maar wij zijn fan. Zo heerlijk een restaurant met gerechten zonder frites.

Eline
3 september 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten! Alles goed op smaak, prima porties, stamppot vinden ook de kinderen overheerlijk!

Elze Sietzema
3 september 2021

Helaas vonden we de chocolade fudge taart echt niet lekker, vies zelfs.. De cheesecake was vloeibaar maar wel lekker. De rest was top!

Koos Waldram
3 september 2021

Waar gewerkt wordt, kan er wel eens iets verkeerd gaan. Maar hoe lossen ze het op? Nou heel goed en supersnel. Dus toch weer heerlijk van de andijviestamppot genoten. Blij dat ze deze weer hebben. Een meer dan zeer tevreden klant.

Daniel W
2 september 2021
Jacinthe
2 september 2021

De gevulde zoete aardappel is en blijft fantastisch. Ook het stamppotje viel weer in de smaak!