Beoordelingen van Wit Lof Amersfoort

Recente recensies

5.0
Gelderblom
gisteren

Duurde erg lang voordat ik mijn bestelling kreeg. Werd wel gebeld dat het door drukte wat langer kon duren. Dat vond ik erg attent. Kreeg er daarom een gratis drankje bij. Top. Het eten is zoals altijd super super lekker👌🏼Daarom blijf ik er ook bestellen! Helaas zat de extra gehaktbal ie ik besteld had er niet bij. Eenmaal gebeld, werd deze binnen een kwartier alsnog bezorgd.. Dus al met al goed opgepakt door het team v Witlof.

JS
gisteren
Jan vogelzang
27 november 2021

Heerlijk en snel. Jammer dat andijvie uitverkocht was.

Daphne
27 november 2021

Ik werd gebeld dat de levering wat lang duurde en dat het er binnen een kwartier zou zijn. Ik vond het heel netjes dat ze zelf belde om dit aan te geven. Eten was echt heerlijk!

Ingrid
27 november 2021
Koos Waldram
27 november 2021

Weer heerlijk gegeten! Ook de cheesecake was weer fantastisch smaakvol. En weer netjes op de gevraagde tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Tom
26 november 2021

Lekker, voedzaam en gevarieerd Verschillende gerechten op schalen geserveerd zodat ieder wat kon pakken

Chantal
26 november 2021

Een heerlijke stamppot en nog voor de bezorgtijd bezorgd! Dit was de eerste bestelling maar zeker niet te laatste. Fijn dat je al in de middag je avondmaaltijd kunt laten bezorgen (heel handig en gezond om mee te nemen naar m’n avonddienst)!

Maaike
25 november 2021

Lekker en gezonde maaltijd, prima portie. En heel fijn dat we onze eigen verpakking mochten gebruiken!

Annemarie van Heertum
24 november 2021

Heerlijke maaltijd, smakelijk. Wat nog aardig zou zijn is het vermelden van de voedingswaarden op de website. Met name het natrium gehalte zou erg plezierig zijn. Of de mogelijkheid dat er ook natrium-arm gekookt kan worden. De Vega balletjes uit de Vegafeest zuurkool wat wel wat erg zout, de rest was van de stamppot was lekker. De Marokkaanse groetentahine daarentegen was perfect.

Daan Buijs
23 november 2021

Eten was super lekker. Pasta had iets gaarder gemunt. Zulke harde pasta verdragen we niet zo goed. Verder kwam eten na 5 kwartier. Wel met een overheerlijke brownie als dank voor het wachten. Als het druk is snap ik dat ook en dan is het zo mooi opgelost!

Lia
23 november 2021

complimenten, lekker en voedzame maaltijd die op tijd wordt bezorgd en nog lekker warm is. Ik had geen zin om te koken, maar wilde wel gezond eten - daardoor kwam ik bij jullie uit. Als ik de toekomst weer gezond eten wil bestellen dan denk ik aan jullie :-) ga zo door!

S. Enninga
23 november 2021

Heerlijk gegeten. Goede portie, smaak was top. Gaan we vaker bestellen :)

Diek Timmermans
20 november 2021

het was weer heerlijk en werd zelfs 5 minuten voor de afgesproken tijd bezorgd!

Wim van Grimbergen
19 november 2021

Smakelijk gerecht in milieubewuste verpakking! Keurig te woord gestaan!

J Woltjer
18 november 2021
Jan Vogelzang
17 november 2021

Heerlijke stampot. En vers. Dank.

Luuk
16 november 2021

Superlekker zoals altijd.

Anne
14 november 2021

Lang geleden dat ik iets bij jullie heb besteld. De Stamppot vegafeest was echt een feest! Heerlijk warm, en goed op smaak. Ik kom zeker nog eens terug!

Lonneke
13 november 2021
Trees
12 november 2021

Voor het eerst bij Witlof besteld en vond het heel lekker! Vers, genoeg groente en lekker warm. Zeker een aanrader!

Nvt
12 november 2021

Ingrediënten van de smoothie kwamen niet overeen met wat er op de site vermeld was. Dat was jammer. Eten was zoals altijd wel erg lekker en goed warm :)

Luuk
12 november 2021

Zoals altijd heerlijk en vers eten. Zo fijn. Bezorging stipt en netjes. Aanrader!

-
11 november 2021
Jan vogelzang
6 november 2021

Heerlijk gegeten. Vlees mocht nog iets gaarder zijn.

Nicole
6 november 2021

Smullen! Heerlijk & gezond eten en een correcte bezorging.

Carolien
5 november 2021

Heerlijke curry met naanbrood.Groente was nog lekker knapperig. Op tijd bezorgd. Tevreden klanten!

Jolijn
4 november 2021

Heerlijke maaltijd en vriendelijk personeel!

Arjan
3 november 2021

Was weer lekker! Stampot zoete aardappel/broccoli. Verse groente en (h)eerlijk bereid.

Ama
3 november 2021

Heerlijk zoals altijd!

Jacques
3 november 2021

Heerlijke maaltijden!

L
31 oktober 2021
Mo
31 oktober 2021
Henk
30 oktober 2021

Super lekker weer, die andijviestamppot! Ondanks het hondenweer was de bezorgster opgewekt en vriendelijk. Dikke kudo voor haar!

Dieke
30 oktober 2021

Onwijs lekker!!!

Ijsbrandij
30 oktober 2021

Snel en lekker bezorgd

B de Wet
29 oktober 2021

De linzensoep was heerlijk. De andijvie stamppot met champignons was niet de kwaliteit die ik gewend ben van Wit-lof.

De Ruiter
29 oktober 2021

Lekkere gerechten, bezorging op afgesproken tijd. Ik bestel graag bij Wit Lof!

Koos Waldram
28 oktober 2021

Heerlijk eerlijk eten, niks meer niks minder. Makkelijk en lekker.

Heuveling
28 oktober 2021

Heerlijk gegeten, even geen vette hap. Netjes op tijd bezorgd. Komt zeker een 2e, 3e, 4e keer... ;)

Maaike
27 oktober 2021
Michel
27 oktober 2021

Super eten voor een super prijs

Patrick de Rijk
26 oktober 2021

Echt heerlijk gegeten en snel bezorgd! Voor het eerst sinds lange tijd het idee dat ik iets gezonds heb thuis laten bezorgen!

Chantal Bon-Mensinga
20 oktober 2021

Super, als altijd. De cashews en krokant gebakken tempeh bij de broccoli stamppot waren tha bomb. Niks meer aan toe te voegen zo. TOP! :)

Guurtje Leguijt
20 oktober 2021

Heerlijke andijviesstamppot met worst. Goede hoeveelheid en lekker warm. Ideaal na een drukke dag.

Annette Sonneveldt
20 oktober 2021

Altijd goed en lekker eten. Enorme aanrader voor een gezonde en verse maaltijd!

Sam
15 oktober 2021

De Marokkaanse tajine was weer héérlijk, alleen miste de feta helaas wel. De penne met truffelroomsaus waren helaas matig. Er zat niet heel veel smaak aan, dat ben ik niet gewend van Wit-lof. Wél een lekkere grote bak! En de huge cheescake, YUM!! Altijd weer heerlijk!

Reactie van Wit Lof

Hai Sam, bedankt voor de review. Jammer dat de pasta niet aansloot bij de verwachting! In de bestelling zie ik dat de vegan tajine besteld is, deze is inderdaad zonder feta. Onder 'maaltijden' staat de tajine met feta :) Hopelijk zien we je snel weer!

Daan
12 oktober 2021

Het diner was er bijzonder snel en het was echt super lekker!

Koos Waldram
9 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten van die geweldige gerechten van Witlof. Echt makkelijk als je geen tijd of zin hebt om zelf te koken en toch een lekkere en gezonde maaltijd wil.

Anne
8 oktober 2021

Op het gevraagde tijdstip bezorgd. 3 gerechten besteld en alle 3 erg lekker.

M. Kat
8 oktober 2021

Complimenten voor het bezorgen van de maaltijd op het doorgegeven tijdstip! Dit maakt dat ik ook last minute op jullie kan rekenen. :) De bezorgster was vriendelijk. De maaltijd vers en warm. En bovendien ook erg milieuvriendelijk verpakt. Ik ben blij met jullie.

Bibi Hoekstra
8 oktober 2021

Was weer een heerlijke maaltijd!

Sandra
7 oktober 2021
Koos Waldram
7 oktober 2021

Diverse maaltijden besteld, die op de aangegeven tijd werd bezorgd. Echter waren ze de uitgebakken spekjes vergeten en erg zuinig met de jus geweest. Echter na een telefoontje van ons werd het meteen opgelost en direct na bezorgt. Top service want ach waar gewerkt wordt gaan dingen mis. Het gaat erom hoe je dat dan oplost. Nou zelfs dat is geweldig. Tot gauw weer.

Balt Gmelig
5 oktober 2021
J.B.
5 oktober 2021

Heerlijk gegeten: gepofte zoete aardappel! Aanbevolen!

Denise
2 oktober 2021

Ik ben echt gek op jullie stamppot en bestel deze ook vaker, maar ik kon nu wel merken dat ik laat heb besteld. Heel erg weinig toppings en bijna geen jus. Wellicht was het het laatste beetje?

Eline
2 oktober 2021

Altijd erg lekker en zeer op tijd bezorgd

jette
2 oktober 2021

Het was weer heerlijk na een dag noeste arbeid in de tuin! Vanmij mogne ze 7 dagen per week open zijn! :-)

Petra
2 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd!

Gelderblom
1 oktober 2021

Super snelle bezorging👌🏼Eten was heerlijk, en nog warm ook🙌🏼

Arjen
30 september 2021

Genoten van het eten. Verse ingredienten, smaakvol!

Petra Walop
30 september 2021

Smakelijke stamppot, portie precies goed. Heerlijk toetje.

Leonie
30 september 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit. Goede hoeveelheid voor een prima prijs. Zou alleen fijn zijn als je ook kunt aangeven dat je zonder jus wilt bestellen.

Methorst Merel
29 september 2021

Waarschijnlijk was het druk bij jullie, bestelling duurde vrij lang, pas na 20:15 belde bezorger aan. Toen was eten helaas lauw. Niet zoals we het gewend zijn bij jullie. Al veel vaker besteld! Het smaakte wel goed.

Marianne ter Maat
26 september 2021

We hadden drie flatbreads besteld. De met pompoen en aubergine waren heerlijk warm. Die met spicy chicken was een koud. Tip is om dat bij de beschrijving te zetten dat deze een koude vulling heeft. Wij hadden hem niet besteld als we wisten dat dit een koude was.

Lotty Bussemaker
25 september 2021

Broodjes waren heerlijk en zorgvuldig verpakt.

SJ
24 september 2021

Alles voortreffelijk!

Koos
24 september 2021

Het eten was weer erg lekker! Het was snel bezorgd door een nette en vriendelijke bezorger. Het was alleen onderweg wel behoorlijk afgekoeld.

sander
24 september 2021

Zoals altijd echt goed, lekker en gezond eten. de eigenaar had ons nog extra geholpen!! lievelingsplek om te bestellen!

Pieternel
24 september 2021

Heerlijk Libanees brood met courgettes, granaatappelpitten en humus! De salade met honing dressing was heerlijk vers. De chocolate salty caramel en Tiramisu waren top! Heerlijk gegeten! Fijn op de aangegeven tijd afgelverd . Wij zijn heel blij.

Laura
23 september 2021

Zoals altijd weer heerlijk🤗

Arjan Bertelink
17 september 2021

Salade was heerlijk! Zou ook met volkorenpasta mogen, of als keuzemogelijkheid. Maar verder, niets dan lof!

Peter
15 september 2021
Ad
15 september 2021

Smaakvol eten. Heerlijk rundvlees en stamppot. Eten was op temperatuur. Aan te bevelen!

Y de Graaf
15 september 2021

super lekker gegeten,stoofvlees met groenten en krieltjes,

H. Koelewijn
15 september 2021

De stoofpot was wat aan de zoute kant.

Calhoun Smith
15 september 2021

Eenvoudig. Vers. Zo lekker! Herbruikbaar container idee is geweldig om te zien gebeuren. Is waarschijnlijk iets dat elk afhaal restaurant zou moeten doen.

Charlie
14 september 2021

Snelle levering en weer super lekker!!! De cheesecake zou ik persoonlijker wel iets 'cake-eriger' maken. Nu is het meer vloeibare roomkaas met koekkruimeltjes. Evengoed lekker maar niet een 'cake' te noemen. Maarrrrr eh kleinigheidje hoor, want weer super lekker allemaal!

Sofie
13 september 2021

Heerlijke, gezonde maaltijd en snel bezorgd. Top

SJ
12 september 2021
Koen
11 september 2021
Marlies
10 september 2021

Heerlijk weer. Super warm bezorgd, snel en top dat je de bakjes weer kunt inleveren!

Pauline den Tex
8 september 2021

Heerlijk en gezond eten! Top!

Daniel W
7 september 2021
André
5 september 2021
Corlijn de Groot
3 september 2021
Gouman
3 september 2021

Het eten was weer lekker. Hoop wel dat de menukaart binnenkort weer wijzigt want dat is volgens mij al weer een tijdje geleden. Maar wij zijn fan. Zo heerlijk een restaurant met gerechten zonder frites.

Eline
3 september 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten! Alles goed op smaak, prima porties, stamppot vinden ook de kinderen overheerlijk!

Elze Sietzema
3 september 2021

Helaas vonden we de chocolade fudge taart echt niet lekker, vies zelfs.. De cheesecake was vloeibaar maar wel lekker. De rest was top!

Koos Waldram
3 september 2021

Waar gewerkt wordt, kan er wel eens iets verkeerd gaan. Maar hoe lossen ze het op? Nou heel goed en supersnel. Dus toch weer heerlijk van de andijviestamppot genoten. Blij dat ze deze weer hebben. Een meer dan zeer tevreden klant.

Daniel W
2 september 2021
Jacinthe
2 september 2021

De gevulde zoete aardappel is en blijft fantastisch. Ook het stamppotje viel weer in de smaak!

Dieke
2 september 2021

Hele snelle service, korting bij afhalen en het belangrijkste: ontzettend lekker gegeten

Nienke
2 september 2021

Lekkere gerechten, fijn iets gezonds te kunnen bestellen! Wel jammer dat de zoete aardappel te pittig was voor mijn kinderen en ook de stamppot had teveel peper naar onze persoonlijke mening. Dus voor ons prima, maar beetje moeilijk om iets te vinden wat zij ook graag eten.

B
2 september 2021

Heel fijn dat er vegan opties zijn! Ook de chocolate fudge, heerlijk! De Libanese flatbread was wel een beetje vreemd, er leken bonen in te zitten die niet goed gekookt waren oid. Verder was de zoete aardappel heerlijk.

carlijn
1 september 2021

ontzettend lekker gegeten :) fijn dat gezond, betaalbaar en lekker afhaal eten ook nog bestaat !!

Denise
1 september 2021

Fijn snel en heerlijk vers!

Anouk
31 augustus 2021

Heerlijk eten!! Absoluut een aanrader.

Yvonne
29 augustus 2021

Het eten was heerlijk. Had iets warmer mogen zijn.

Annemiek
28 augustus 2021

Echt top!

Francina
28 augustus 2021

Heerlijk eten en mooi concept!

Jill Burnier
27 augustus 2021
Ilse
26 augustus 2021
anoniem
23 augustus 2021

Heerlijk eten, erg fijn dat jullie met retourneerbare bakjes werken. En de dressing bij de salade is erg lekker. Probeer ik al jaren na te maken maar is toch niet hetzelfde...

SJ
22 augustus 2021
Suzanne
21 augustus 2021

Heerlijke maaltijd! Snel geleverd, goed warm en lekker voedzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!

Babs
20 augustus 2021

Supersnelle bezorging en heerlijk eten!

Gerline
19 augustus 2021

Super om even een telefoontje te krijgen dat de bestelling later geleverd zou worden vanwege drukte. Zo laat je zien dat je voor klantvriendelijkheid wilt gaan.

Astrid
19 augustus 2021

Altijd snel en lekker. Gemak én gezond. What else!?

An
18 augustus 2021

Lekker ❤

C de Groot
18 augustus 2021

De gepofte zoete aardappel was zalig!

Tamara
17 augustus 2021

Het was weer heerlijk! Tot de volgende keer!

Chantal Bon-Mensinga
31 juli 2021

Nogmaals meer dan fantastisch gegeten! Bezorging duurde even (dacht zo'n 45min?), maar dat is echt helemaal niet erg als je weet wat je ervoor krijgt. We hadden de gevulde zoete aardappel (de vegan versie en de "normale" met een kleine salade), Thaise rode curry, kokossoep en de flatbread courgette. Maar van alleen de zoete aardappel zaten we al aardig vol! Dus de rest bewaard voor de volgende dag en ook dan stelt het niet teleur. Zo top!! Altijd een feestje om hier te bestellen, zo lekker gezond en je krijgt echt waar voor je geld. AANRADER!

Paul
28 juli 2021

Het eten komt vers aan, zelfs de salades. Goed op smaak, niet te zout, prima. En vlotte bezorging tegenwoordig!

H. Smits
28 juli 2021
Dick
28 juli 2021

Erg genoten van de pulled pork 👌🏻 Goed gekruid en in combinatie met het brood smaakte het echt heerlijk

B de Wet
27 juli 2021
W van den braber
25 juli 2021

Perfect en precies op tijd! Dank!

Rianne
25 juli 2021
Bianca
24 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Petra
23 juli 2021

Echt een aanrader! Altijd lekker!

mirjam
22 juli 2021

heerlijke maaltijd!

Linda van Beek
22 juli 2021

Ik ben altijd tevreden met jullie eten, maar vandaag niet. In de pompoenvulling zaten allemaal gitzwart aangebrandde stukken en het was heel erg zout.

Christa
22 juli 2021

Super lekker en goede portie’s! Fijn dat jullie nu ook in Nieuwland bezorgen, genoten!

Annemieke Delhaas
21 juli 2021
Liz
21 juli 2021

Snel bezorgd, eten was nog heel erg warm en smaakte zoals altijd fantastisch

Debbie
7 juli 2021

Heerlijke gerechten! Echt een aanrader.

Reina
6 juli 2021

Het was weer lekker. De volgende keer graag zilvervliesrijst ipv witte rijst. 😊

Om de hoek
2 juli 2021
Seni
2 juli 2021
Onno
2 juli 2021
SJ
1 juli 2021
Guurtje
1 juli 2021

Heerlijke geitenkaas quiche met verse spinazie. Ook klaar om te nuttigen, zo warm. Iets groter is geen bezwaar!

Eric de Vos
1 juli 2021

Snelle bezorging, eten lekker warm en zeer goed te eten.

Marjo
30 juni 2021

Eten bestellen dat lekker en gezond is. Ga ik zeker vaker doen!

RJS
30 juni 2021

Zoals altijd bij ons favoriete afhaal- en bezorgingsrestaurant: goede ingrediënten, met zorg en aandacht bereid en dus heerlijk van smaak.

Joldert
29 juni 2021

De kokossoep was erg lekker van smaak maar niet zo warm meer. De geitenkaasquiche was nogal een rommeltje in het bakje. Door het vocht uit de spinazie was de bodem ook erg nat. Smaak was goed en bezorging was met “zo snel mogelijk” 10 minuten later dan eerste tijdstip dat ik had kunnen kiezen.

Bas
27 juni 2021

Heerlijk van smaak, fijne ingrediënten, lekker warm en perfect op tijd; een aanrader.

Bas
27 juni 2021

Heerlijk van smaak, fijne ingrediënten, lekker warm en perfect op tijd; een aanrader.

J.S.
27 juni 2021

De zomerkaart is mijn favoriet, met heerlijke salades, quiches, flatbread, gepofte zoete aardappel etcetera. Super top dat we nog op tijd in plaats van pasta bij de salade wat extra linzen konden vragen. En zoals altijd werd de bestelling stipt op tijd bezorgd!

Marjolein
27 juni 2021

De standaard is onveranderd hoog, vaker besteld, altijd tevreden. Er wordt rekening gehouden met speciale wensen en ook de bezorger is erg vriendelijk.

Jacco
27 juni 2021

Wat een geweldig vegetarisch (!) eten. We hebben genoten van de verfijnde smaken en prima hoeveelheden !

Rianne
26 juni 2021

Jammer dat het koud was! Normaal zijn we heel enthousiast, maar vonden het dit keer tegenvallen.

Marit Berger
25 juni 2021

Het eten was erg lekker en de bezorging heel vlot. Prijs/kwaliteit prima in orde.

Petra
24 juni 2021

Het eten was heerlijk en goed op smaak gebracht en ruim voldoende.Alleen de rijst was te gaar geworden.

-
24 juni 2021

Spontaan besteld omdat ze geen zin hadden om te koken maar toch iets gezonds wilde eten. Superlekker en goed gevuld! Snelle bezorging ook nog :)

Gouman
23 juni 2021

Het was voor de 4e keer weer erg lekker. Heel blij dat we dit restaurant in Amersfoort gevonden hebben.

Nous Simonis
23 juni 2021

De gepofte zoete aardappel was overheerlijk, perfecte combinatie van smaken! Goede portie, perfect qua temperatuur, kwaliteit prijsverhouding is prima! Bezorging altijd snel en op tijd. Nog nooit een klacht gehad over een bestelling, kortom Wit Lof is mijn favoriete bestel restaurant voor lekker, gezond, vers eten!

Marja
22 juni 2021
Inge
20 juni 2021

Ik heb heerlijk gegeten. De kokossoep was heerlijk en de gevulde zoete aardappel ook. Het was ruim voldoende. Heel fijn dat ik een gezonde keuze kan maken om af te halen.

Martin Snaterse
19 juni 2021

Afwisselend, lekkere smaken, verassende, goed op temperatuur

Stacy
19 juni 2021

Libanees flatbread met pompoen was erg lekker!

Ina Veldhuis
19 juni 2021

We hadden 2x de gevulde zoete aardappel. Die van mij was heerlijk, die van mijn dochter leek gedeeltelijk niet gaar, was hard en maakte wat vreemd. Ze heeft de goeie stukjes eruit gevist en samen met de rest van de maaltijd was het alsnog prima hoor. Beetje jammer van de vreemde aardappel;) Rest van de maaltijd was zoals altijd heerlijk! Die tiramisu......zoooo lekker!

Margo
18 juni 2021

Prima ingrediënten, maar ik miste een dressing op de zalmsalade.

Monique
18 juni 2021

Heerlijke vegan lunch met flatbread, gevulde zoete aardappel en zoet lekkers toe. Prettige communicatie rondom de bestelling en een sympathieke reactie op een mailtje dat ik stuurde om de afhaaltijd aan te passen. Alles netjes en leuk verpakt, puur en smaakvol eten tegen een goede prijs. Zeker voor herhaling vatbaar!

Annie
18 juni 2021

Heerlijk als altijd! Alleen ik had gevraagd of de salade zonder pasta mocht, helaas was dit verzoek niet doorgevoerd. Maar alsnog lekker gegeten hoor!

G. Lagerweij
17 juni 2021

De lunch was fantastisch!

Onno
17 juni 2021
Henriette Gaillard
16 juni 2021

Heerlijk van smaak, goed op temperatuur, precies op tijd, ruime porties. Tevreden!

Boudewijn Hogeboom
15 juni 2021
jette
12 juni 2021
Sandra
12 juni 2021

Het was heerlijk! Onze bestelling is snel bezorgd en het eten er as nog goed warm. Daarbij alles super lekker. Voor herhaling vatbaar!

C de Groot
9 juni 2021
Rietje Brink
9 juni 2021

Heerlijk gegeten, zo smakelijk en keurig verpakt. Voldoende voor 2 personen. En de tiramisu is verrukkelijk. Vriendelijke bezorger.

Manon
8 juni 2021

De kokossoep had gelekt (lag scheef in de tas), waardoor de tas kapot was (lekte in de gang) en de inhoud onder de soep zat. Verder was het eten goed hoor. We bestellen regelmatig bij jullie.

Steef
6 juni 2021

Eerst keer besteld bij Wit lof, echt voor herhaling vatbaar. Groente tajine en quiche waren heerlijk en snel bezorgd.

JJ
5 juni 2021
HFS
5 juni 2021
Gouman
5 juni 2021

Het eten was weer erg lekker en op tijd.

Hans
5 juni 2021

Heerlijk gegeten!!

Marieke
3 juni 2021

Was weer lekker!

Jos Stöver
3 juni 2021

Weer voortreffelijk gegeten bij Witlof. Met grote zorg bereid en dus zeer smakelijk. Van te voren nog even een belletje dat ze eraan kwamen. Klasse.

Mirjam
3 juni 2021

heerlijke,gezonde en smakelijke maaltijd!

Elmar
2 juni 2021

Levering was netjes op tijd en de gevulde zoete aardappel was erg lekker! Wellicht zou het leuk zijn om wat meer Nederlandse maaltijden toe te voegen per seizoen (nu bijvoorbeeld een lekkere maaltijd met asperges).

Bo Flemming
2 juni 2021

Het eten is altijd HEERLIJK!!!

Koster
1 juni 2021

Was super snel gebracht smaak was heerlijk! Kon iets warmer....

Mar
29 mei 2021

Als altijd heerlijke gezonde maaltijden!

Connie Hoksbergen
28 mei 2021

Lekker eten. Lieve bezorgster. Keurig op tijd. Ga hier vaker gebruik van maken.

Anneke
26 mei 2021

Lekkere quichedeal!

Suzanna
25 mei 2021

Verrukkelijk als altijd!

Klaas
25 mei 2021

Bestellen regelmatig witlof als we overwerken. Eten is altijd top, cheesecake is erg lekker ook. Een tip: vandaag hadden we naan brood erbij, dit vonden we een beetje aan de magere kant (prijs-kwaliteit) voor wat we gewend zijn bij Wit Lof

Willy Maat
23 mei 2021
Désirée
22 mei 2021

Erg goed van smaak, heerlijk vers en netjes (zonder plastic verpakking) bezorgd.

Stacy
22 mei 2021

Lekker eten, gevarieerde menukaart en snelle bezorging.

Snipper
22 mei 2021

Het eten was weer super lekker, vol van smaak en echt heerlijk! Het enige minpuntje qua bezorging, we hadden een bezorgtijd aan gegeven en vervolgens was het eten er ruim 15min na deze aangegeven tijd. Dat was even jammer als je zit te wachten. Verder niks geen klachten of minpunten!

Debbie
21 mei 2021

Wij hadden laats de quiche met broccoli kaas en zalm. Het was een heerlijk gerecht net als alle andere gerechten die we hebben geprobeerd bij Wit Lof. Super!

Riët Postma
21 mei 2021

Het smaakt heerlijk, is ook nog eens gezond en wordt keurig op tijd bezorgd!

Martin Snaterse
21 mei 2021

heel vlotte bezorging! Eten was heerlijk.

Boudewijn Hogeboom
19 mei 2021

Weer super lekker! En snel bezorgd.

Esmee
18 mei 2021

Heerlijk eten!

Hennie
15 mei 2021

Lekker, gezond eten, goede porties, vlotte bezorging, top!

Simone
15 mei 2021

De flatbreads waren echt heerlijk. We hebben genoten!

Koos
14 mei 2021

Het eten was erg lekker, maar niet meer zo warm. Ook duurde het lang voordat we het hadden, maar het was een drukke dag dus dat is niet zo gek. Wel heel fijn dat ze even hebben gebeld tussendoor om te laten weten hoe lang het zou duren.

Diek Timmermans
14 mei 2021

Heerlijk vegetarisch eten. Komt altijd op tijd en op goede temperatuur. Bezorgtijd aangeven op de website zou iets meer mogen opvallen

Jorrit
13 mei 2021
Arjan
12 mei 2021

Wederom heerlijk! Deze keer een heerlijke soep en salade. Verassend lekker!

Elske
12 mei 2021

Snelle bezorging en weer verrast met lekkere gerechten, de gevulde zoete aardappel en gevuld flatbread. Echt een aanrader en weer eens andere smaken!

Laura
11 mei 2021

Het was echt super lekker! Het was voor mij onduidelijk of de herbruikbare bakjes noodzakelijk waren, of dat jullie ook van wegwerp verpakkingen gebruik maken. Na een telefoontje bleek het laatste, heel fijn en nog van karton ook! Het eten, nogmaals, was echt super lekker!

Hanna Mantel
8 mei 2021

Het eten was echt heerlijk (ik had de kokossoep, gevulde zoete aardappel, en een frisse salade besteld); ingrediënten waren heel vers en knapperig en een lekkere combinatie van smaken. Weer eens wat anders dan de standaard afhaalmaaltijden. Bezorgtijd was een klein minpuntje; bestelling werd 20 min. later bezorgd dan aangegeven. Wel tussendoor hierover gebeld.

Diederikq
8 mei 2021

Iets misgegaan met de levering. Snel opgelost. Top. Lekker gegeten!

Rianne
7 mei 2021

Heel lekker geluncht, top bezorgd!

Manon
7 mei 2021

Wederom super lekker gegeten! Het is al jaren dezelfde goede prijs kwaliteit!

Marlies
5 mei 2021

Super snel en lekker als altijd

Gouman
4 mei 2021

Vandaag voor 2e keer besteld van een nieuwe kaart. Was weer lekker en bezorging prima op tijd.

Lau
3 mei 2021

Heerlijk zoals altijd!

Tamara
1 mei 2021
Marissa
1 mei 2021

De truffelpasta was echt heerlijk! Fijn dat jullie ook buiten de stad bezorgen:)

Thijs
30 april 2021

Lekkere huisgemaakte maaltijden!

Berry
28 april 2021

Heerlijk en keurig op tijd bezorgd

alke
27 april 2021

Het was weer verrukkulluk

Selina
27 april 2021

Heerlijk gegeten! Eten warm, smaakvol en bestelling netjes op tijd!

Majanne Wolters
27 april 2021

We vonden het weer heel lekker, zoals elke keer. De chocoladetaart was voor mij een extra traktatie, omdat ik niet tegen zuivel kan. Beter dan de fruitsalade en sorbetijs die ik normaal als dessert krijg in restaurants. ;-)

Seni
27 april 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Aniet
26 april 2021

Geweldig goed vers eten, 2x besteld deze week

Charlie
26 april 2021

De tajine is echt verrukkelijk!!! En snel bezorgd. Het ziet er altijd netjes en verzorgd uit.

Koos Waldram
26 april 2021

Iedere keer heerlijk eten en snel bezorgd. Gewoon top!

Debbie
21 april 2021

Het smaakte weer heerlijk:)

Bas
21 april 2021

Zeer smakelijke en originele gerechten. Bezorging exact op het aangegeven tijdstip. Prijs kwaliteit verbluffend goed!

Onno
21 april 2021

Heel fijne combinatie van prima bezorging, erg lekker eten (bij beperkte keus), en bijna geen plastic

Anoniem
20 april 2021
Silvia
17 april 2021

Altijd super lekker en vers! De porties zijn ideaal, lekker groet. Altijd op tijd! Ik blijf zeker genieten van jullie thuis bezorgen.

Koos Waldram
16 april 2021

Altijd goed van smaak, lekker, gezond en makkelijk.En snel en netjes bezorgd.

Irene
16 april 2021

Erg vers, grote porties en veel vegetarische opties.

Tirza
15 april 2021

Enorm genoten van het heerlijke eten. Ook super snel bij mij thuis; in een kwartier! Bedankt mensen!

Onno Zijlstra
13 april 2021

Als steeds. Lekker, goed en milieuvriendelijk verpakt en prima bezorging.

Pol
13 april 2021

Altijd super lekker, en warm bezorgd vooral de desserts zijn echt heerlijk! als je eens zin hebt om niet te koken maar wel wat gezonds wil eten

Gouman
11 april 2021

Voor het eerst besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk eten, goed warm (ook al wonen wij niet heel dichtbij) en bezorging op tijd. Super.

Hannelies Hokke
11 april 2021

Het was verrukkelijk!

Ther
9 april 2021
Marlies
9 april 2021
Sandra
8 april 2021

Vlot bezorgd en heerlijk vers! Voor iedereen wat wils.....verse pasta of stamppot met heerlijke toppings!

Den
8 april 2021
Koos Waldram
8 april 2021

Weer heerlijk gezond gegeten! Iedere keer zeer smaakvol en vlot bezorgd. Tot de volgende keer.

Lizette
7 april 2021

Super goed! Heerlijk lekker warm, genieten

T&J
6 april 2021

Weer heerlijk gegeten! Top

Anoniem
1 april 2021

Elke keer weer heerlijk eten!

Ellen
28 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten van het stoofpotje. En wat een super snelle bezorging! We gaan 100% zeker meer keren iets bij Witlof bestellen

Henk
28 maart 2021

Het was weer heerlijk en met ruime porties!

T. Lenssen
26 maart 2021

Weer heerlijk gegeten en snelle bezorging.

Tamara
26 maart 2021

Lekker gegeten, normale porties. Toetjes erg lekker! Voor herhaling vatbaar!

Theo Keizer
25 maart 2021

We hebben genoten van een kwaliteit goede maaltijd Waar gemaakt wat we verwachtten

Theo Keizer
25 maart 2021

Super Smakelijk gegeten Werkelijk heerlijk

Bato - Eemland Personvervoer
25 maart 2021

Was weer lekker en voldoende

Chantal Bon-Mensinga
24 maart 2021

Supersnel geleverd, had ik niet verwacht! Het geleverde was ook erg lekker, voor de lekkere en gezonde stampotjes keren we altijd terug naar Wit-Lof. Dank!

Elly
22 maart 2021

was weer lekker en keurig op de afgesproken tijd.

Piet
21 maart 2021

Niet dat het zo belangrijk is, maar stipt op tijd werd de maaltijd bezorgt. Twee porties, ruime hoeveelheid en zeeer smakelijk!

Jetty
19 maart 2021

We hebben prima gegeten. Bestelling was op tijd, het eten heel lekker. Doen we nog eens!

Henk van Tilburg
19 maart 2021
Tamar Berends
19 maart 2021

De vegan groentetajine is ongelooflijk lekker! Qua smaken de juiste balans. Heerlijk gestoofde groenten, de geur is fantastisch en het is niet te machtig. Precies goed zo! En bijkomend voordeel: niet te vet of ongezond. Nu twee weken achter elkaar besteld. Zalig!

Tanja
18 maart 2021

Heerlijk en gezond. Het stond warm en op tijd klaar. Ik ging het later opwarmen dus toen hebben ze het opnieuw en dan koud gemaakt voor me zodat het maar 1 keer opgewarmd hoefde te worden.Dat was lekkerder zeiden ze. Wat een prima service en super vriendelijk. Ik ga vaker uit m n werk hier een gezonde maaltijd halen voor een prima prijs ook.

Marianne
17 maart 2021

De bezorging is gewoon goed! Het belangrijkste is natuurlijk het eten: lekkere gerechten die met liefde zijn gemaakt. Gezonde liefde en eten. yummie

Anne
16 maart 2021

Er zaten meer rozijnen in de zuurkool dan zuurkool en dat vind ik echt niet lekker! Heel jammer!

Diana
14 maart 2021

Heerlijke couscous!

Annemiek Custers
14 maart 2021

Lekker eten en prima bezorging!

Jan
13 maart 2021

Heerlijk gegeten van de tajine

Aukje
12 maart 2021

Heerlijk& vers& op tijd bezorgd. Top!

Anneke
12 maart 2021

we moesten even iets langer wachten, maar marokkaanse tajine en ook de hazelnoot pistache bombe waren weer heerlijk

Ama
11 maart 2021

Altijd top!!!

Robbert Jan Van Rooijen
10 maart 2021

Erg lekker gegeten. Gezond, goede porties en goed op temperatuur. Dank 🙏

Guido
10 maart 2021

Bezorging altijd erg snel. Runderstoof erg lekker maar opvallend weinig runderstoof.

Bo & Kenneth
9 maart 2021

Heel snel bezorgd! Pasta viel goed in de smaak ! Bedankt weer !!

Sabrina
7 maart 2021

Lekkere gezonde maaltijden, heerlijk als je een keer niet kan koken. Maaltijden kwamen warm aan en smaakte fantastisch. Dank je wel!

Jeannette
6 maart 2021

Heel lekkere gerechten en behoorlijke porties! Prima prijs/kwaliteit en bezorging zeer op tijd. Ga zeker weer eens bestellen, benieuwd naar de andere gerechten. 👍🏻

Anoniem
6 maart 2021

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd En, de toetjes : om.je vingers bij af te likken.....

Elly Juffermans
5 maart 2021

Precies op tijd. Goed warm en bovenal erg smakelijk. Ik heb er van genoten.

Onno
5 maart 2021
Astrid Timmer
4 maart 2021
Boudewijn Hogeboom
4 maart 2021
Flow Accountants
4 maart 2021

Heerlijke maaltijden en vriendelijke bezorging! Altijd lekker verse ingrediënten en de toetjes zijn ook verrukkelijk.

marijke
2 maart 2021

Heerlijke soep van zoete aardappel en een vegan couscous. Met smaak gemaakt. Heerlijk . En het verleidelijke roze-oranje toetje van Mercuur : een friszoete afmaker. Lekker gegeten!

Koos
28 februari 2021

Het eten was zoals altijd weer lekker en de instructie om geen jus op de stamppot te doen was goed opgevolgd. Alleen hadden wij spekjes besteld en in plaats daarvan zaten er champignons op. Ook lekker, maar niet helemaal volgens plan. Bezorging was supersnel!

ISB
27 februari 2021

In het geval van Wit Lof vermoeit het mij niet in herhaling te vallen: de bestelling was er snel, de bezorgster was vriendelijk en de tajine was verrukkelijk.

De Bruijne
27 februari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en keurig op tijd (en warm!) bezorgd!

Annabel
26 februari 2021

Snelle bezorging en heerlijke maaltijd, was goed warm bij aankomst ook!

Anoniem
26 februari 2021
Hester
26 februari 2021

Heerlijk stoofschotel met erg lekkere peertjes erbij, echt aan aanrader. Ook goed warm bezorgd, geen extra opwarm acties nodig.

Anoniem
25 februari 2021

Heerlijke verse gerechten, echt een top restaurant!

Agnes van der Weijden
25 februari 2021

In één woord FANTASTISCH!! Dit keer hadden we stoofpotje.

Dennis
22 februari 2021

Gezonde maaltijd en erg lekker. Ruime hoeveelheid ook. Wij waren er erg blij mee!

Niets dan lof
21 februari 2021

Heerlijke stoofvleesmaaltijd die goed op smaak is. Netjes optijd bezorgd, en niet afgekoeld. Dit verdient alle lof!

S. Verhoef
20 februari 2021