Bewertungen von Wit Lof Amersfoort

Neue Beurteilungen

5.0
Peter Badenbroek
Heute

Wat een heerlijke maaltijd was het weer, optijd bezorgd en nog lekker warm!

Suzanne
2 Oktober 2022

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

4 vriendinnen
30 September 2022

Heerlijk

Koos Waldram
29 September 2022

Heerlijk de andijvie stampot met half om half gehaktballen. Nu met smart op de andere stamppotten die nog gaan komen.

Tanja ter Brake
27 September 2022

Superlekker eten! Dank je wel :-)

Anoniem
27 September 2022
Folk
27 September 2022

Hoi, rookworst was niet in de tas en bestelling anderhalf uur. Dat vind ik ietwat slordig en niet ok.

Onno
26 September 2022

Helemaal goed!

Linda
25 September 2022

Het eten was heerlijk, stamppot is en blijft een favoriet! Ook was ik erg verrast van de wortel gember soep super lekker allemaal. En het was ook nog eens super snel bezorgd thanks!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

San
23 September 2022

Wederom heerlijk gegeten! Wij wonen in Baarn, waardoor het niet zo vaak lukt om bij Wit💚Lof eten af te halen, maar wat een feest om iets gezonds af te mogen halen wat ook nog eens zo lekker is !

Maria
23 September 2022

Curry enorm lekker!

Cher
19 September 2022

Al eerder besteld en wat is het eten lekker smaakvol! Bezorging duurde wat langer, maar ik kreeg er een lekker toetje voor terug.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annemiek van ginneken
18 September 2022

De bezorgster was erg aardig en vriendelijk. De 2 sterren zijn dan ook echt voor de lange wachttijd van ruim anderhalf uur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Judith
16 September 2022

heerlijk gegeten, goede smaak, gezonde producten, echt genieten. Toch nog wel een tip: geef de keuze voor witte rijst Ă©n zilvervliesrijst. Dat laatste is wat gezonder Ă©n zeker zo lekker wat mij betreft. Bezorgen perfect op tijd.

Jet
14 September 2022

Maaltijd was heerlijk, ook fijn vanwege lange duur een gratis sapje.!

Anne Marie Bomers
13 September 2022

Een dikke vette 10.... Heerlijke Marokkaanse tahin....Ă©n als toetje...CHEESE Cake mijn favoriet

Leo
12 September 2022

De stampot andijvie was lekker maar had er een betere / andere rookworst bij verwacht. Niet zo’n Unox Ă©Ä—npersoons ‘staaf’. Dat vond ik jammer. Deed een beetje afbreuk aan jullie concept, vond ik.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koos Waldram
12 September 2022

Zoals altijd heerlijk en toch gezond makkelijk eten. Snel en exact optijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koos Waldram
8 September 2022

Ha, de R xit weer in de maand. Dus stampot tijd..... lang naar uit gekeken, en oh wat heerlijk weer en nu zelfs met half om half gehaktballen die zijn toch wel heel veel lekkerder dan die van rundergehakt van voorheen. Kortom wij zijn weer helemaal blij met deze zeer smakelijke andijviestampot van Witlof. Trouwens nog gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan.

Mari
8 September 2022

Altijd lekker eten, met zorg, liefde en oog voor duurzaamheid gemaakt. De beste hotspot voor fastfood met een gerust hart!

Sven
3 September 2022

Echt verrassend lekker gegeten! Je proeft dat er over de gerechten en de verse ingrediënten is nagedacht! Als ik 2 suggesties mag doen: - Ik zou bij de Griekse salade een andere dressing willen dan de keuze uit honing mosterd of bassilicum. Misschien zelfs alleen olijfolie? Maar zonder dressing was de salade ook heerlijk! -Ik had graag nog extra naan brood erbij willen bestellen. Die optie was er helaas niet. Maar ik ga sowieso vaker bestellen :)

Boudewijn
3 September 2022

Weer heel erg lekker gegeten en vlot bezorgd.

Luce de Groof
2 September 2022

Het eten was heerlijk en bovenal stipt op tijd

Onno Zijlstra
31 August 2022

Geweldige zaak, heerlijk eten, aangename prijs!

Sylvia
26 August 2022

Alles ging mis met de bezorging maar dit werd meer dan uitstekend opgelost. En kwaliteit vh eten was weer top.

Mirjam
24 August 2022

Het was lekker! Al zou er wat mij betreft iets meer variatie in het menu, en de flatbreads, mogen komen. We bestellen misschien te vaak 😌. Bij de flatbread met aubergine mag de kurkuma minder overheersen, of iets zachter maken met iets anders. Verder dus TOP!

Hamersveld
24 August 2022

Altijd zo lekker. Top dit!

CHPM
21 August 2022

We hadden deze keer zoete aardappel met limoenmayonaise, coucous met kipballtjes en salade. Heerlijk, smaakvol eten. Met zorg klaar gemaakt en ingepakt. Wij hebben er weer van genoten!

Wout Gruijters
19 August 2022

Kwaliteit is top, prijs is prima. Afhalen kon ook nog kort na sluitingstijd, deze keuken verdient een tien

Barbara
19 August 2022

Heerlijk gegeten!

Elize
18 August 2022

Het was weer heerlijk! En in twee delen was ook prima, heerlijk gegeten

Marco
17 August 2022

Heerlijk eten, creatief en nog gezond ook. Zeer aan te raden.

Maudi
16 August 2022

Lekker en voedzaam eten!

Leonie
12 August 2022

Weer heerlijk gegeten! Gezond, maar toch lekker. Bezorging was iets te laat, maar geen probleem en werd er netjes over gebeld dat ze ietsje later waren.

M. Smit
11 August 2022

Verrassend en heel lekker.

Judith
11 August 2022

ontzettend lekker gegeten en kwalitatief ook goed. En best een stevige maaltijd!

Lejla
10 August 2022

Echt heerlijk gegeten :)

Liz
10 August 2022

Vriendelijke bezorger. Het eten was precies warm genoeg bij aankomst en alles smaakte net zo lekker als altijd.

annette
10 Juli 2022

echt heerlijk weer zoals altijd!

Agaath
9 Juli 2022

Heerlijk vers veel groenten en meer dan genoeg. Ook nog lekker snel bezorgd

Anne
9 Juli 2022

Goede service! Lekker eten voor goede prijs

Bibi Hoekstra
7 Juli 2022

Was weer top!

Tessa
7 Juli 2022
Joke
6 Juli 2022
Heleen Faber
5 Juli 2022

Het was heerlijk! De druiven/rozijnen in de couscous waren zeer lekker. Een enkel puntje wat betreft de cheesecake: nog iets lekkerder vind ik zelf een gebakken cheesecake of anders in ieder geval een ‘crunch,’ nu heeft het weinig afwisseling in textuur. Qua smaak erg goed, zeker met een kopje koffie erbij.

Van Dijk
27 Juni 2022

Heerlijk gegeten! Bestelling kwartiertje later. Werd netjes gebeld en geĂŻnformeerd. Bij bestelling een flesje sap voor de vertraging. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne Mutsers
23 Juni 2022

Heel lekker, portie niet te groot of te klein. Sneller bezorgt dan verwacht.

Leo
23 Juni 2022

Beiden eigenlijk 4 1/2 sterren. We aten alledrie iets anders en vonden het alledrie lekker wat we hadden. Een van mijn gasten is vegetariĂ«r, dus prettig dat van alles een vega variant is. Prijzen zijn alleszins redelijk. De bezorging vrolijk aangekleed. Wel een puntje bij het online bestellen. Het is een soort van elke maaltijd ‘apart’ moeten bestellen in het proces. Handiger is, alles dat je wilt bestellen aanklikken en klaar. Voor de rest, ga zo door.

Denise
21 Juni 2022

Heerlijke vegan rode curry! Goed op temperatuur en met een half uurtje bezorgd. Smaakvol en perfect gegaard.

Darja Minnaard
20 Juni 2022

Ons toetje was vergeten, maar werd heel fijn direct nagebracht...heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rianne
19 Juni 2022
Gouman
19 Juni 2022

Het eten was weer erg lekker. En netjes gebeld dat de bezorger later zou zijn ivm ketting die van de fiets was gelopen. Uiteindelijk maar kwartiertje later. Jammer dat bezorging in Nieuwland alleen in het weekend is.

HF
19 Juni 2022

Helaas verkeerde flatbread geleverd. Bovendien een kwartier voor de gevraagde tijd bezorgd. Eten was wel lekker.

Clementine Nicholls-Dohmen
14 Juni 2022

Het eten was heerlijk en goede service

Marlou
11 Juni 2022

Altijd ZO blij met het eten van Wit-Lof. Iedere keer weer een feestje als de bestelling arriveert!

Strating
9 Juni 2022

Ik had een menuutje met platbrood. De wortel gember soep was heerlijk, die wil ik elke dag wel! En goed heet bij ontvangst. Libanees platbrood met feta en pompoen was ook lekker, maar voor mij iets te eentonig (had nog wat rauwkost of een nootje doorheen gekund). Ijs van Ruitenbeek was ook lekker, alles bij elkaar een prima maaltijd voor een prima prijs!

Monique
9 Juni 2022

Superlekker. Lekker vers. Snelle bezorging door aardige jongeman.

G Lange
2 Juni 2022

Lekker eten, goede smaak.

Annemiek vsn ginneken
27 Mai 2022
Jade
23 Mai 2022
Remco Doornberg
21 Mai 2022

Heerlijk gegeten!

Femke
21 Mai 2022

Verrukkelijk!!!

Boudewijn
21 Mai 2022

Weer super lekker!

Guusje
20 Mai 2022

Het was weer heelijk!!!

Jet
20 Mai 2022

Vanwege drukte vertraging, maar superlekker (als altijd!) En superlief gratis flesje schulpsap vanwege de vertraging.

Loes
20 Mai 2022

Heerlijk en gezond eten! Mooi alternatief op de meeste bezorgdiensten

Lonneke
18 Mai 2022

De gerechten smaken allemaal vers en gezond! Helaas was de bezorging het dessert vergeten.

Jody
17 Mai 2022

Altijd goed!

Marianne
17 Mai 2022

Snel geleverd, en heerlijk warm afgeleverd. Smaak voortreffelijk. Extra sla erbij was top. Echt vers. We bestellen zeker vaker.

K
16 Mai 2022

De porties zijn te klein.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcus Bergman
10 Mai 2022

Onze maaltijden waren naar volle tevredenheid. Hangt wel af van wat je besteld is mijn ervaring, maar overal goed.

Annemarie
10 Mai 2022

Een heerlijke Vegan Thaise Curry....super....lekker warm thuisgebracht.....en de Tiramisu....mmmmmm zalig.....ik geef een 10

Cher
9 Mai 2022

Was heerlijk van smaak en snel geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marlon Hewitt
9 Mai 2022

M'n vriend vond z'n gepofte zoete aardappel erg lekker maar ik vond m'n Rendang met sperziebonen en rijst tegen vallen. Er zaten veel harde peperkorrels in en harde stukken gember. Dat zijn dingen waar je niet graag op kauwt. Ze verpesten de smaakbeleving.

Riet
29 April 2022
Luce de Groof
27 April 2022

Smaakt heerlijk.

M de Koning
26 April 2022

De smaak van decrendag was fantastisch. 4,7 geven lukt niet. Het was nl jammer dat ern aantal stukjes van de rendang niet gaar genoeg waren/niet lang genoeg gestudeerd hadden verder is dit gerecht een aanrader

Hanneke
25 April 2022

Heerlijk gegeten. Het is misschien wel goed om bij een gerecht te vermelden dat het pittig gekruid is. Voor Ă©Ă©n van mijn gasten was het iets te heftig van smaak.

Anoniem
23 April 2022

Lekker, gezond eten en altijd op tijd đŸ˜„ .

Annemieke Delhaas
21 April 2022

Als altijd weer super lekker gegeten.

Lhr
21 April 2022

Geweldig!!!! Ik was in shock hoe snel ze mijn eten hebben bezorgd. Het voelt heerlijk om eten te bestellen zonder dat je het gevoel hebt dat je “ongezond” bezig bent. Ik heb de zoete aardappel vegan bestelt en het was echt heerlijk!! Portie is super goed en in verhouding met de prijs. Daarnaast had ik gegrilde groentes besteld op brood (naan) en je kon de versheid proeven. Het is vers/ gezond en Vegan. Dit is absoluut mijn nieuwe fave place to be!!!

Tessa
19 April 2022

De zoete aardappel en roti waren echt top! De groene salade vonden wij wel heel prijzig
 Helaas was het roomijs ipv yoghurt ijs, dus deze hebben we moeten laten staan.

Anna
18 April 2022

Snel bezorgd, op het precieze aangegeven tijdstip. Was goed warm en vers. Ik bestel regelmatig bij Witlof en blijf het voor herhaling vatbaar vinden.

Peter Koeleman
17 April 2022

Heel lekker eten, helaas moest er een deel van de bestelling nageleverd worden.

Joey Hehamahua
15 April 2022
Jorrit
15 April 2022

Erg lekker maar de portie was wel vrij klein. Als je 13 euro betaalt verwacht je wel een goed vullende maaltijd.

Boudewijn
13 April 2022

Het smaakt weer verrassend goed!

Anne
10 April 2022

Heerlijke Rendang gegeten. Ook een kinderportie daarvan, besteld. Die vond ik voor een klein kind wel flink pittig. Had 't prettig gevonden als dat erbij had gestaan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
10 April 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Niels
10 April 2022

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd. De gerechten waren op de juiste temperatuur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruth
9 April 2022
Esther
9 April 2022
Hilbert Hunink
8 April 2022
Nynke
8 April 2022

Heerlijk gegeten. De zoete aardappel en de framboosbombe waren van de gerechten die we besteld hadden onze topfavorieten. Bedankt voor de heerlijke maaltijd

Johanneke
5 April 2022

De gepofte zoete aardappel. ZO LEKKER. Krijg je zeker geen spijt van. Vlotte, vriendelijke bezorger.

W. Bos
4 April 2022

Buitenshuis bestellen van eten doe ik weinig en als ik het dan doe, dan is Wit-Lof de enige plek met lekker eten.

W. Bos
4 April 2022

Smakelijk genoten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mirjam
3 April 2022

heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

kim
3 April 2022

Heerlijk gegeten en snel en vriendelijk geleverd

Lonneke
30 MĂ€rz 2022
Sofie
30 MĂ€rz 2022

Heerlijke roti & couscous gerecht. We hebben genoten

Johanneke
30 MĂ€rz 2022

Geweldig lekkerrr. De gepofte zoete aardappel is 100% een aanrader. Snel bezorgd, binnen het half uur. Bedankt!

Madeleine
29 MĂ€rz 2022

Het smaakte heel erg lekker! Het doosje was helaas slap en ingedeukt waardoorhet eten er uitliep.

Nous Simonis
27 MĂ€rz 2022

Het hoofdgerecht is heerlijk. Ik had de Groenten tajine besteld. Alleen vond ik het stukje Turks brood voor de prijs teleurstellend klein, en hard mag best wat groter voor een bijgerecht... En Turks brood hoort zacht te zijn, dus beter niet 2x bakken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corrie van der Wee
27 MĂ€rz 2022

Alles was naar wens. Verder geen opmerkingen.

Koos Waldram
26 MĂ€rz 2022

Tja, wat moet ik nu toch weer invullen? Kijk het eten is buitengewoon heerlijk. Er wordt heel goed rekening gehouden met de wensen die je aangeeft. En de bezorging is op de tijd die je aangeeft en altijd vriendelijk. Daarom bestellen we vaker en vaker. Kortom heerlijk eten voor een prima prijs. Alle complimenten dus voor Leo en zijn team.

Margo
25 MĂ€rz 2022

Heerlijk warme chili con carne, heel smakelijk.

yvonne de graaf
25 MĂ€rz 2022

weer super lekker gegeten! gezond en heerlijk vers

Mirjam
24 MĂ€rz 2022

Ten eerste: topbezorger die geduldig bleef bellen om te kijken waar ik was. Dank je wel! Het eten was heerlijk. De herbruikbare bskjes zijn erg prettig in gebruik.

Guurtje
23 MĂ€rz 2022

Ondanks verkeerde huisnummer werd mijn werkelijk heerlijke andijviestamp, op tijx een goed warm.bezorgd!

Shar
23 MĂ€rz 2022

Heerlijk weer!

Bas de Vries
23 MĂ€rz 2022

Heerlijke maaltijd (chili con carne), goed op temperatuur, zag er verzorgd uit en was heel goed van smaak!

Eline
20 MĂ€rz 2022

Super smaakvolle gerechten, op de minuut precies op de aangegeven tijd bezorgd.

Jacquelien
17 MĂ€rz 2022

Eerste keer besteld en ook zeker niet de laaste! Heerlijk gegeten zonder poespas. De kers op de taart was wel echt de karamel zeezout brownie!

Willem
17 MĂ€rz 2022

Van stoofpot tot vega stamppot; alle smaken zijn heerlijk. Lekkkere smaken, mooie kleuren en perfect verpakt thuis bezorgd. Alleen een indicatie krijgen van de bezorgtijd zou handig zijn.

Irene
16 MĂ€rz 2022

Was weer top! Ga zo door

Jeannet van Deuveren
15 MĂ€rz 2022

Alles was echt top , genoten 👏👏

M. Smit
13 MĂ€rz 2022

Zeer smakelijke maaltijden en keurig op afgesproken tijd bezorgd.

kim
12 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten vers en gezond bezorging ook prima

Carolien
12 MĂ€rz 2022

Altijd weer heerlijke gezonde en verse gerechten, lekker zonder slecht geweten eten bestellen! Verzoeknummer: meer kinderporties!

Arie van beem
11 MĂ€rz 2022

Niet nodig het is prima ga zo door

Mairin
9 MĂ€rz 2022

Heerlijke gerechten!

Coby
8 MĂ€rz 2022

Het was heel lekker. We hadden de andijviestamppot en stoofvlees. Prima en voor herhaling vatbaar.

Johanneke
8 MĂ€rz 2022
Koos Waldram
6 MĂ€rz 2022

Zoals iedere keer, weer heerlijk gegeten van de gerechten van Witlof.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
28 Februar 2022

Heerlijk smaakvol eten, supersnel bezorgd. Aanrader.

Onno
28 Februar 2022

Als altijd bij Wit Lof de maaltijd naar wens, de bezorging snel en het contact aangenaam

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B.
27 Februar 2022

De vega boerenkoolstamppot met zoete aardappel en gebakken tempe was echt niet lekker. Ik kan me niet voorstellen dat de kok dit zelf goed vindt. Niet in smaak en niet in uiterlijk. Helaas, echt teleurstellend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arjan
27 Februar 2022

Was weer heerlijk!! Snel bezorgd dus warm👍 Een favoriet die andijvie stampot😋

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

William
24 Februar 2022

Bij de bezorging was de maaltijd om gevallen, maar werd netjes opgelost met een nieuwe en een extra toetje ✅ voor het wachten. Smaakte top!

Sharon
24 Februar 2022

Rijkelijk gevuld en heel smakelijk!

Koos Waldram
23 Februar 2022

Weer fantastisch heerlijk gegeten vanavond. We blijven terugkomen bij Witlof voor die geweldig lekkere en gezonde maaltijden. Bedankt weer voor het lekkere eten.

Paul
23 Februar 2022

3x vega boerentwist en de tajine besteld. Lekkere, voedzame en gezonde maaltijden. Bezorging was stipt op tijd en bezorger vriendelijk. Enige minpuntje was dat de bestelde cheesecakes wat gesmolten/zacht waren geworden; mogelijk doordat ze in dezelfde verpakking zaten als de warme maaltijden.

S. De Bie
23 Februar 2022

Heerlijk!!

Boudewijn
20 Februar 2022

Weer erg lekkere tajine en chili con carne! En complimenten voor de bezorging, die ondanks de regen en de wind mooi op tijd was!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nina
20 Februar 2022

Superleuk dat er beterschap op de bon stond :-)

Marijke
20 Februar 2022

Heerlijk eten en vlotte bezorging

Mirjam
19 Februar 2022

smakelijke maaltijd.

Alexander Ineke
18 Februar 2022

Superlekker in het was er een kwartier na bestellen.

louise barto
16 Februar 2022

Altijd heerlijk!!!

Peter van Maurik
16 Februar 2022

Eten kwam pas bijna 2 uur na het bestel moment daar de bon achter de printer was gevallen.

Johanneke
15 Februar 2022

Fantastisch als altijd.

San
15 Februar 2022

Super lekker gegeten!

Elly Juffermans
14 Februar 2022

Het was heerlijk!! Tot de volgende bestelling

Bas
14 Februar 2022

We hebben weer heerlijk en (relatief) gezond gegeten. Dit voor een prima prijs. De levering was ruim op tijd. Wederom bedankt Witlof!

PeterBuenk
13 Februar 2022
Teije en Menno
12 Februar 2022

Kwaliteit als altijd, lekker snel, gezond en vullend đŸŒ±

De Bruijn
12 Februar 2022

Zo lekker !

Jacqueline lueb
9 Februar 2022

Veelal bestel ik de heerlijke vegan Marokkaanse groente tajine, maar dit keer had ik ( ook) de gerookte zalm salade met avocado besteld. Die overtrof mijn verwachtingen. Goede balans van zalm, avocado, linzen en salade. Lekkere dressing erbij. Een blijvertje, wat mij betreft 👍

Anna
7 Februar 2022

Heerlijk eten, tempé is echt lekker. En super aardige bezorger, kwam in weer en wind.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floortje
6 Februar 2022

De groentetajine & salade geitenkaas waren heerlijk! Vers, gezond en zeker voldoende. En snelle bezorging. Ga zeker vaker bestellen. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MR
6 Februar 2022

Zeer netjes geregeld, de vergeten brownie werd nageleverd en het eten was zeer smakelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koos Waldram
6 Februar 2022

We hadden de boerenkool/zoete aardappel stampot. HEERLIJK wellicht zelfs lekkerder dan de traditionele wijze van deze stampot. Ik hoop dat deze nog even blijft. Dus zoals iedere keer heerlijk gegeten.

Gerdine
5 Februar 2022

Heerlijke zuurkoolstamppot, lekker kruidig en goed op temperatuur. Jammer vond ik wel dat de tot nu toe glazen bakjes vervangen zijn door plastic exemplaren.. ik was juist zo blij met de glazen bakjes: goed voor milieu maar oogt oogt sfeervoller dan de plastic bakjes..

T. B
4 Februar 2022

Het was wederom goddelijk lekker!

Nannette Gelderblom
4 Februar 2022
Johanneke
2 Februar 2022

Het was weer heerlijk! Niets op aan te merken. Top dat jullie nu ook herbruikbare bakjes aanbieden: meteen gebruik van gemaakt.

Darja
31 Januar 2022

Superlekker eten. Bij de vorige bestelling was er iets misgegaan, het toetje was per ongeluk uit het bakje gevallen, maar dat Heeft wit lof supervriendelijk opgelost. Aanrader. Alle (wit) Lof!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janneke Knol
30 Januar 2022
Agnes Mohr Hellevoort
30 Januar 2022

Fijn dat er weer bakjes zijn

Jody
27 Januar 2022

Enige nadeel was dat de knapperige tempeh iets te zout was.

riet
26 Januar 2022
Heidi
26 Januar 2022

Echt superlekkere zoete aardappel-broccoli stamppot besteld: met worst en spek voor de vleeseters aan tafel en met tempeh voor de vegetariërs.

Kim
26 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten! Ondanks dat we best wel even wat verder weg wonen van het centrum, was het gewoon nog heerlijk warm!

Bas de Vries
26 Januar 2022

Heerlijk maaltijd: goed, tijdig en warm bezorgd!

Jesse
26 Januar 2022

Altijd goedvullende een gezonde maaltijd tegenover de massa aan andere bestelopties. Heel lekker en veel keuze!

Darja Minnaard
22 Januar 2022

Het toetje was tijdens het bezorgen omgevallen en zat door de hele tas. De bezorger controleerde het niet en ik nam het tasje in het donker aan en moest dus eerst de hoofdmaaltijden uitgraven. Toetje was grotendeels verspilt.

Carmen Nichting
22 Januar 2022

Het was héérlijk en ook supersnel bezorgd!

Jan vogelzang
21 Januar 2022

Heerlijk vers en snel geleverd!!

Marieke
20 Januar 2022

De stamppot was heerlijk en de bezorging op tijd en vriendelijk.

Annemieke
20 Januar 2022

Was erg lekker! Bezorger was ook heel vriendelijk.

Erik
19 Januar 2022

Prima chili con carne, had iets pittiger gemogen, maar desondanks helemaal goed. Prima hoeveelheid ook voor een volledige maaltijd. Soep was naar mijn smaak wel erg zout; andere keren was dit beter. Conclusie blijft dat Wit Lof altijd smakelijk eten is.

Hans
19 Januar 2022

Heel lekker, en ruimschoots, binnen uur bezorgd. Prima dus.

Agaath
17 Januar 2022

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lidwien
16 Januar 2022

Marokkaanse groententajine met merquez was heerlijk. Goed gevuld met gevarieerde en verse groenten. Salade was vers, frisse dressing. Mocht ietsje warmer zijn Bezorging op tijd en vriendelijk.

Maaike
16 Januar 2022

Smaakvolle maaltijd met verse ingrediënten. De cheesecake is ook heerlijk!

Judith
16 Januar 2022
Tom
16 Januar 2022

Lekker! Prima gehaktbal en smeuige zuurkoolstamppot. De rozijnen in de hutspot hoeft voor mij niet zo, maar was detail.

Anja
14 Januar 2022
Nathalie
13 Januar 2022
Nick Cornelisse
13 Januar 2022

Lekker vlot bezorgd.was erg lekker (zuurkool). Had voor mij wel iets meer mogen zijn. Fijn dat er ook een gezonde maaltijd te krkjgen is.

Jody
10 Januar 2022

Lekker zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wesselien
9 Januar 2022

Het eten was heerlijk! Precies waar we zin in hadden na een lange reis.

Ruben
9 Januar 2022

Heerlijk gegeten, lekker veel groenten echt heerlijk.

janneke knol
9 Januar 2022
Remco Doornberg
9 Januar 2022

Heerlijk gegeten!

Agnes Mohr-Hellevoort
8 Januar 2022

Jammer dat jullie geen inruilbakjes meer hebben. Hoopt dat het het weer opgepakt wordt. Dan blijf ik ‘bewaarmaaltijden ‘ bestellen.

Maria
8 Januar 2022

Was heerlijk en snel geleverd. Weer helemaal top!

Denise
8 Januar 2022

De andijvie stam was weer als vanouds heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Inge
7 Januar 2022

Een topper die chili con carne! Smaken zijn zuiver en in balans, op prima temperatuur en op tijd bezorgd.

Peter
6 Januar 2022

Gezond en lekker eten, goed verzorgd geserveerd en heerlijk warm!

Nelleke
6 Januar 2022

Zonder aankondiging kwam het HEERLIJKE eten een halfuur na de gekozen bezorgtijd. Dat was balen.

Annieke
6 Januar 2022

Stamppot andijvie met vegetarische jus en tempeh was wederom top!!

Anja
6 Januar 2022

Echt supersnel geleverd, lekker warm en goede kwaliteit. Milieu vriendelijk vanwege elektrisch vervoer en bakjes die vaker te gebruiken zijn. Fijn dat deze mogelijkheid in Amersfoort bestaat.

Jan Klompenhouwer
6 Januar 2022

Voor mij persoonlijk, ietwat minder kruidnagel erin verwerkt en er zou een ster bijkomen

Peter van Maurik
31 Dezember 2021
E. D. Wolters
31 Dezember 2021
Michaela
31 Dezember 2021

De tiramisu was verrukelijjk

Chris
29 Dezember 2021

Prima van smaak. Jammer dat de geitenkaas op de andijvie stampot ontbrak.

Koos Waldram
29 Dezember 2021

Weer uitzonderlijk lekker gegeten! De Chili con carne is fantastisch, en de overige gerechten als van ouds. De desserts geweldig. Tot volgend jaar.

Veenman
24 Dezember 2021

Fantastisch gegeten, goede smaken gaan zeker weer bestellen, verbeterpunt is de bezorging, te laat waardoor gerecht al afgekoeld was.

Jan vogelzang
23 Dezember 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Tamar
23 Dezember 2021

Eten is supervers, wordt warm geleverd en zeer smakelijk!

Frauke
21 Dezember 2021

Wat een lekker en vers eten!! Zeker een aanrader!

Koos Waldram
19 Dezember 2021

Zoals altijd, heerlijke maaltijden en rekening houden met onze wensen. En supergoede bezorging.

Daan
18 Dezember 2021

Het was lekker, maar de jus ontbrak en dat maakt het nu net helemaal af. Dus dat was jammer.

Hilda Mossink
18 Dezember 2021

Prima maaltijd, heerlijk en portiegrootte top. Vers, warm heerlijk!

Dorine
18 Dezember 2021

De runderstoof is zooooo lekker!

Ineke
17 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!

Darja Minnaard
16 Dezember 2021

De cheesecake is toch voortreffelijk đŸ„°

Irene
15 Dezember 2021

Was weer heerlijk! Tot gauw

Henk
15 Dezember 2021

Best een flinke portie voor een ‘medium’. Heerlijk gegeten van de andijviestamppot.

Joseph
15 Dezember 2021

Erg lekker en gezond. Vooral fan van de stamppot!

Sonja
12 Dezember 2021
Thijs Boxem
12 Dezember 2021

Heerlijk gegeten, alleen jammer dat de bestelling niet volledig werd bezorgd en dat we daarna alsnog bijna een uur moesten wachten op de restlevering. Kan gebeuren, maar daardoor deel van het eten wel koud gegeten en een hongerig klein kindje te sussen ;-).

Orestis
11 Dezember 2021

Heerlijk eten, snel geleverd. Wel vrij zout

Irene
10 Dezember 2021

Heerlijk eten!!!

Ida
10 Dezember 2021

Lekker eten. Op tijd bezorgd.

Jody
9 Dezember 2021

Ze waren 10 minuten te laat, maar het eten was gelukkig nog warm en super lekker. Het meisje die het kwam brengen (op een elektrische fiets) was heel lief :)

Floor
9 Dezember 2021

We bestellen vaker bij Witlof. De porties zijn flink en het zijn leuke (creatieve) gerechten. Fijn dat je keuze hebt tussen vlees/vega/vegan varianten van gerechten. Voorheen ook wel gevulde aardappel besteld, die viel ook goed in de smaak, net als de verschillende stamppotten. Vanavond hadden we de tajine en die was erg lekker. Ook hadden we rode curry, maar die was erg flauw. Kan veel meer kruiden en peper gebruiken. De bezorging was top, precies op de afgesproken tijd.

Irene
9 Dezember 2021

Het eten was zoals altijd heerlijk. Minpuntje vind ik de tijd, bijna anderhalf uur duurde het voordat ik het bestelde kreeg bezorgd ( ik woon in de hoek). Dit was tweede keer al, normaal zou ik niet zo snel reageren. Het zou fijn zijn als er in de toekomst een delay in bezorgen ontstaat, dit ff gemeld wordt, dat maakt het wachten aangenamer
;) Nu heb ik twee keer zelf moeten bellen om te vragen waarom ‘t zolang duurde
 De kwaliteit van het eten maakte wel weer veel goed, dus zeker tot een volgende keer!

Aukje
9 Dezember 2021

Subliem

Wolters
9 Dezember 2021

Helaas was 1 van de doosjesstukgegaan en een deel van het eten lag in het tasje

jet
8 Dezember 2021

Het was weer heerlijk!

Chris Lammerts
5 Dezember 2021

Heerlijke en verse andijvie stamppot

Monique
4 Dezember 2021

Heerlijk gerecht(stoofvlees), warm en op tijd gebracht.

Lars
3 Dezember 2021

Het eten smaakte goed en de bezorger was snel en vriendelijk

Laas
2 Dezember 2021

Stamppot zuurkool was goed op smaak en vers. Had iets smeuĂŻger gekund, maar misschien heeft oma het echt zo bedoeld in haar recept ;-) Er is geen snellere bezorging hier dan Wit Lof, en weer een heel vriendelijke bezorger. Ga zo door!

Tp
2 Dezember 2021

Ik vond het niet smaakvol, de jus was veel te zout.

Jamos
1 Dezember 2021

Top! Super lekkere en gezonde maaltijden. Makkelijk te bestellen als je bijvoorbeeld laat uit werk komt. Stamppot andijvie is echt heel lekker hier!

Keno
30 November 2021
Bianca
30 November 2021

Eten was superlekker als altijd. Wat ik wel jammer vond is dat ik had gebeld voor een kleine wijziging in de bestelling en de persoon aan de telefoon super meedacht en zei dat ze het zouden wijzigen. Maar toen de bestelling kwam was er niets gewijzigd en heb ik daarom de bovenkant van mijn zuurkoolstamppot eraf moeten schrapen. Het was mijn fout ik de eerste plaats maar zeg dan niet dat jullie het gaan wijzigen om het vervolgens niet te doen.

Verduijn
30 November 2021

Na bijna een uur wachten ontving ik een nagenoeg koude en vooral smakeloze zuurkoolstamppot met een soort rookworst die meer aan een opgewarmd bokworstje deed denken. Kortom, helaas erg slechte prijs/kwaliteit. Overigens zag ik dat u uitsluitend reviews met een score van minimaal 4 publiceert en dat komt ook niet erg geloofwaardig over. Ik hoop op ernstige verbetering voor de eventuele volgende keer. Vr grt

Gelderblom
28 November 2021

Duurde erg lang voordat ik mijn bestelling kreeg. Werd wel gebeld dat het door drukte wat langer kon duren. Dat vond ik erg attent. Kreeg er daarom een gratis drankje bij. Top. Het eten is zoals altijd super super lekkerđŸ‘ŒđŸŒDaarom blijf ik er ook bestellen! Helaas zat de extra gehaktbal ie ik besteld had er niet bij. Eenmaal gebeld, werd deze binnen een kwartier alsnog bezorgd.. Dus al met al goed opgepakt door het team v Witlof.

JS
28 November 2021
Jan vogelzang
27 November 2021

Heerlijk en snel. Jammer dat andijvie uitverkocht was.

Daphne
27 November 2021

Ik werd gebeld dat de levering wat lang duurde en dat het er binnen een kwartier zou zijn. Ik vond het heel netjes dat ze zelf belde om dit aan te geven. Eten was echt heerlijk!

Ingrid
27 November 2021
Koos Waldram
27 November 2021

Weer heerlijk gegeten! Ook de cheesecake was weer fantastisch smaakvol. En weer netjes op de gevraagde tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Tom
26 November 2021

Lekker, voedzaam en gevarieerd Verschillende gerechten op schalen geserveerd zodat ieder wat kon pakken

Chantal
26 November 2021

Een heerlijke stamppot en nog voor de bezorgtijd bezorgd! Dit was de eerste bestelling maar zeker niet te laatste. Fijn dat je al in de middag je avondmaaltijd kunt laten bezorgen (heel handig en gezond om mee te nemen naar m’n avonddienst)!

Maaike
25 November 2021

Lekker en gezonde maaltijd, prima portie. En heel fijn dat we onze eigen verpakking mochten gebruiken!

Annemarie van Heertum
24 November 2021

Heerlijke maaltijd, smakelijk. Wat nog aardig zou zijn is het vermelden van de voedingswaarden op de website. Met name het natrium gehalte zou erg plezierig zijn. Of de mogelijkheid dat er ook natrium-arm gekookt kan worden. De Vega balletjes uit de Vegafeest zuurkool wat wel wat erg zout, de rest was van de stamppot was lekker. De Marokkaanse groetentahine daarentegen was perfect.

Daan Buijs
23 November 2021

Eten was super lekker. Pasta had iets gaarder gemunt. Zulke harde pasta verdragen we niet zo goed. Verder kwam eten na 5 kwartier. Wel met een overheerlijke brownie als dank voor het wachten. Als het druk is snap ik dat ook en dan is het zo mooi opgelost!

Lia
23 November 2021

complimenten, lekker en voedzame maaltijd die op tijd wordt bezorgd en nog lekker warm is. Ik had geen zin om te koken, maar wilde wel gezond eten - daardoor kwam ik bij jullie uit. Als ik de toekomst weer gezond eten wil bestellen dan denk ik aan jullie :-) ga zo door!

S. Enninga
23 November 2021

Heerlijk gegeten. Goede portie, smaak was top. Gaan we vaker bestellen :)

Diek Timmermans
20 November 2021

het was weer heerlijk en werd zelfs 5 minuten voor de afgesproken tijd bezorgd!

Wim van Grimbergen
19 November 2021

Smakelijk gerecht in milieubewuste verpakking! Keurig te woord gestaan!

J Woltjer
18 November 2021
Jan Vogelzang
17 November 2021

Heerlijke stampot. En vers. Dank.

Luuk
16 November 2021

Superlekker zoals altijd.

Anne
14 November 2021

Lang geleden dat ik iets bij jullie heb besteld. De Stamppot vegafeest was echt een feest! Heerlijk warm, en goed op smaak. Ik kom zeker nog eens terug!

Lonneke
13 November 2021
Trees
12 November 2021

Voor het eerst bij Witlof besteld en vond het heel lekker! Vers, genoeg groente en lekker warm. Zeker een aanrader!

Nvt
12 November 2021

Ingrediënten van de smoothie kwamen niet overeen met wat er op de site vermeld was. Dat was jammer. Eten was zoals altijd wel erg lekker en goed warm :)

Luuk
12 November 2021

Zoals altijd heerlijk en vers eten. Zo fijn. Bezorging stipt en netjes. Aanrader!

-
11 November 2021
Jan vogelzang
6 November 2021

Heerlijk gegeten. Vlees mocht nog iets gaarder zijn.

Nicole
6 November 2021

Smullen! Heerlijk & gezond eten en een correcte bezorging.

Carolien
5 November 2021

Heerlijke curry met naanbrood.Groente was nog lekker knapperig. Op tijd bezorgd. Tevreden klanten!

Jolijn
4 November 2021

Heerlijke maaltijd en vriendelijk personeel!

Arjan
3 November 2021

Was weer lekker! Stampot zoete aardappel/broccoli. Verse groente en (h)eerlijk bereid.

Ama
3 November 2021

Heerlijk zoals altijd!

Jacques
3 November 2021

Heerlijke maaltijden!

L
31 Oktober 2021
Mo
31 Oktober 2021
Henk
30 Oktober 2021

Super lekker weer, die andijviestamppot! Ondanks het hondenweer was de bezorgster opgewekt en vriendelijk. Dikke kudo voor haar!