Facebook Instagram

Beoordelingen van Wit Lof Amersfoort

Recente recensies van Wit Lof Amersfoort

5 sterren na 381 reviews

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, weer heerlijk eten , vlotte en vriendelijke bezorging. Dit keer hadden we de spaghetti, en de groente couscous. Eigenlijk nog nooit iets besteld ( in al die jaren) , dat tegenviel. Petje af dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend ! goed warm en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk hammetje precies goed gegaard. Enige jammere was de verpakking van de salade. Een redelijk vochtige (frisse yoghurt) in een kartonnen doos werkt niet echt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was ruim voldoende.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Heel warm nog bij de bezorging. Ideaal voor als je gezond wilt eten maar niet wilt bestellen.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker!!!!!

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister de groente couscous voor ins beide besteld. Zoals gewoonlijk bij witlof, weer heerl

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten....de maaltijd werd lekker op temperatuur bezorgd . We komen beslist weer eens...

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd "erg lekker..."

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima gegeten. Bezorging was vlot en alles was warm en smaakte perfect. Ik had de butter chicken.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Italiaanse bol met pittige kip werd door mijn tafelgenoot gewaardeerd. De couscous bij de lamsgehaktballetjes was te droog

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Argentijnse stoofpot en hete kipburger waren heerlijk! De pasta was wat flauw helaas, hopelijk volgende keer beter.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heldere website, snelle bezorging en heel lekker!

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten gezond alternatief voor de snackbar

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg tevreden met Witlof.. Deze keer 2 uur (!!!) moeten wachten op de bestelling en de bezorger had (ondanks dat ik had aangegeven dat ik met 50 betaal) niet genoeg wisselgeld.. de jongen niet voor een paar euro terug laten rijden maar wel minpunten Witlof.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd voor voetbal. Altijd goed en heerlijk, enkel aanzienlijk minder salade bij de kipburget dan vorige, blijft n steeds nummet thuisbezorgd by far

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De quiche was 5 sterren, maar de Teryaki werd minder gewaardeerd: de mie zou wat dunner kunnen en met name hinderlijk waren de boontjes, die wel erg rauw waren. NB wij houden ècht niet van doodgekookte groente, maar dit was hard&groen! Overigens niets dan lof voor de verzorgde verpakking en bezorging!

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. En keurig op tijd bezorgd.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke hap en toch best gezond, maar wederom erg lang op de bezorging moeten wachten. Dit keer 55 minuten. Dat is een serieus nadeel.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker vriendelijke bezoger

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kokossoep iets teveel groente. Mango kipburger was ook iets teveel volgestopt met groente en saus. Broodje was bijna helemaal verstopt in de vulling en saus. Wel goede smaken. Helaas was de bezorging voor de tweede keer laat. We moesten bellen over de status.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In alle opzichten uitstekend: na punctuele bezorging buitengewoon smakelijk gegeten!

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke maaltijd.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, goede bezorging! Lekker eten! Jammer dat de wrap niet zelf gemaakt was maar kant en klaar. Wel weer heerlijke groenten erop! Bij het rundergerecht zaten maar 6 sperziebonen. Verhouding groenten/vlees mag wat mij betreft wat beter:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd vers en smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk en snel bezorgd

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker eten, lekker warm en snel bezorgd.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Falaffel-burger erg droog. Een beetje smeuigheid toevoegen (wellicht wat avocado en een plakje tomaat?) zou geen kwaad kunnen. Nu was het wel okee maar niet echt voor herhaling vatbaar.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Comfort food, heerlijk. De ananas netjes apart vd kip kerrie geleverd. Fijn, oog voor detail. Ruime porties

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakvol, heerlijk gegeten, portie voldoende, lekker warm, moet ik toch vaker doen

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta had weinig smaak. Zou pittig zijn, maar niets pittigs geproefd. En als er een piepklein beetje parmezaanse kaas op zat, overdrijf ik. De brownie was deels verbrand, maar de niet-verbrande delen waren goddelijk. Ik ben meer kwaliteit en smaak gewend van Wit Lof, dus ga er vanuit dat dit een off-day was.

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging (binnen half uur na bestellen!). Op de hangop zaten 2 aardbeien, dat is niet zoveel ;), was wel lekker. Andere gerechten, kipkerrie, quiche en penne waren erg lekker!

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, complimenten aan de chef!

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salades en auberginestoof heel lekker. Maar dressing zat niet bij de salades wat jammer was. Naanbroodjes waren niet meegeleverd, was wel netjes over gebeld en werd nabezorgd.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip kerrie zeker met de ananas. Genoten!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was lekker, maar zoals ook de vorige keer het geval is, is de maaltijd wel erg 'nat' van de saus.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar er zat geen annanas bij en dat hoorde er wel bij dat vond ik jammer.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quiche die besteld is was niet warm.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk maar er zat deze keer geen ei bij dat vond ik jammer.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag en smaakte goed. Voldoende qua portie. Het was netjes verpakt. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, warm en gewoon goed en lekker eten, accurate bezorging, Vriendelijke bezorging...

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de gevraagde tijd bezorgd. Soep, fusili en de coq au vin goed klaargemaakt en heerlijk.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk maar wel weinig aardappels er in vorige keer heel veel nu niet meer dan een halve schat ik

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect op tijd, goed gezond eten, ( met uitzondering van de bladerdeegkorst van de quiche, wellicht een idee om daar een andere oplossing voor te bedenken) en goede prijs kwaliteits verhouding. We gaan hier zeker vaker bestellen voor de vergaderingen.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel. Echter, de pasta met kip, spinazie en truffelsaus was zeer matig. Over het algemeen flauw, truffelsaus was nauwelijks te proeven. De spinazie nauwelijks te vinden. En waarom van die enorme stukken wortel erin? Kom op: dat kunnen jullie beter weer ik uit eerdere ervaring.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en lekker veel ik heb genoten

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom Toppie! Snel geleverd, warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, smakelijk en vers, gezellige verpakking ook. Snelle bezorgservice, kortom aan te bevelen!!!

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en lekker gezond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals bijna altijd erg lekker, de bezorger was weer erg aardig en optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect een aanrader voor het hele gezin. Gezond en lekker eten met een goed gevuld bord. De Cheescake is ook zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wrap was prima, niks mis mee. De bezorging was supersnel!

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, top! Wrap had iets meer smaak/kruiden mogen hebben, maar hoeveelheid en ingrediënten prima.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echt genoten van de curry....het naanbrood was wel bijzonder klein! Misschien 2x groter maken. Wij moesten nl erg hard lachen om het formaat.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles van perfecte kwaliteit. Echter, 2 Euro vragen voor het mini naan brood is een beetje teveel. Het was lekker, maar echt een klein stukje.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een verrassende nieuwe kaart, al was ik nog niet uitgekeken op de oude kaart. Vooral de Oosterse mie is heerlijk en ik hoop echt dat die weer snel terugkomt. Met partner allebei de Aziatische rode curry besteld en allebei het frambozentoetje. Vriend met kip, ik zonder. Keurig telefonisch overleg of het een probleem was de bestelling iets eerder te bezorgen vanwege grote drukte op de gewenste tijd. Dit was geen probleem. Porties waren voldoende groot. Mijn vriend had er genoeg aan en ik hou altijd iets over voor de volgende dag :-) De smaak was voortreffelijk. Het frambozentoetje overtrof alle verwachtingen! Goddelijk! Hoewel wat prijzig, een echte aanrader.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond met vriendin de Mexicaanse wrap en Boerenpannetje van gehaktballetjes en spekjes besteld. Met extra de frisse salade en samen de cheesecake met verse frambozen omdat we toch een beetje op de lijn willen letten. Het eten werd op tijd bezorgd. Er was één salade vergeten maar voordat we het eten op ons bord hadden liggen, was de bezorger al weer terug Top! (Ik woon dan wel om de hoek). De porties waren voor 2 dames ruim voldoende. Er zaten wel maar 4 gehaktballetjes in het 'Boerenpannetje'. Dat vond ik wat weinig. Mijn vriend zou ze zo 'in zijn holle kies' stoppen. Het frambozentoetje is verrukkelijk en een echte aanrader! Al met al heerlijk gegeten.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten van Wit-Lof smaken altijd vers en home-made. Echt ideaal als ik trek heb in iets gezonds maar geen zin heb om zelf te koken. Helaas kan ik niet iedere maand uit de voeten met het menu ivm tarwe en lactose intolerantie. Maar wanneer dit wel zo is, is het eten altijd top!

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker boerenpannetje gegeten. Voor mij zou het iets minder zout mogen, maar smaken verschillen. De bezorging was dit keer erg laat. Ik heb nu twee keer besteld via de app. Helaas werkt bij mij de koppelin met mijn internetbankieren niet goed.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, was de maaltijd van Witlof weer (echt hoor) verrukkelijk.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en goed warm, helaas was er geen bestek meegeleverd (wel besteld) en toen ik hiervoor belde kreeg ik te horen dat er op het moment niemand beschikbaar was om het nog na te leveren... De rijst was erg lastig om zonder bestek te eten, de burrito's gingen wat makkelijker

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer verrassend

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De walnoot in het lentestamppotje was te lang gebakken, zat een branderige smaak aan. Rest was goed. Cheesecake as usual super. En lekker extratje!

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Indiase curry was heel lekker. Het boerenpannetje vond mijn zoontje (5) helaas geen succes. Ik vond dat het ook een beetje vreem smaakje had.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste thuisbezorgd amersfoort by far

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op afspraak bezorgd.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen erg jammer dat ik nu minimaal 50 euro moet bestellen. We bestelden altijd met regelmaat, maar dit is helaas de laatste keer. Helemaal jammer nu er geen soortgelijke alternatieven zijn, alleen maar superongezond eten.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service !

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee smaakvolle gerechten ontvangen. Enige nadeel was dat ze beiden lauw waren ipv warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten "met liefde bereid" - en dat proef je!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging. Eten was een beetje lauw bij aankomst, maar ook dan smaakte het goed.

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gezond eten. Op tijd klaar. Een aanwinst voor de stad.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor gisteravond de Oosterse mie en de pasta pesto besteld. Beiden met de kip en bij de pasta pesto nog een frisse salade. Verder nog het boerenbrood met spinazie-cottage cheese dip. De bestelling werd precies op tijd (19:15 u) geleverd. Jammer was dat de frisse salade en het boerenbrood met de dip ontbraken. Ik heb direct gebeld maar Wit Lof was niet bereikbaar (telkens werd de verbinding na 1x overgaan verbroken). Jammer! De wel geleverde gerechten waren uitstekend van smaak en hoeveelheid. Een dikke plus! Later op de avond heb ik nogmaals gebeld en werd de telefoon wel opgenomen. Mijn klacht werd heel serieus genomen en de bezorger kwam direct langs om het teveel betaalde bedrag terug te geven. Ondanks dat de bestelling niet compleet geleverd was, zou ik zeker nogmaals bij Wit Lof een maaltijd bestellen en ze ook aanbevelen bij anderen. Voor een volgende keer kijk ik wel direct na of alles erbij zit. Wit Lof heeft de klacht netjes opgelost. Het was wel beter geweest als ze te

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uit eten in eigen huis. Heerlijk met de kinderen genoten van de boeuf, de pasta pesto en de stamppot. Het liefst neem ik de kinderporties omdat er te veel lekkers is om uit te kiezen. Het is nog nooit tegen gevallen!

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vast erg lekker eten geweest als ik het warm had gekregen. Geen magnetron en dat is voor mij juist een reden om bij jullie te bestellen. Denk dat ik het zelf op ga halen want jullie zitten op de nieuwe locatie een stuk dichter bij mij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak heel tevreden. Nu was helaas mijn mie met groente en kip koud.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging, goed warm en fijn van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was de mie heerlijk op smaak, groenten lekker knapperig en vers. De boeuf smaakte ook top! En de bezorging supersnel. Ook op de nieuwe locatie super! Van harte aanbevolen

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op de afgesproken tijd

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed, maar iedere keer dat ik bestel is Witlof te laat, ook al ik ruim vantevoren een tijd aangeef of uren vooraf bestel. Is nu al een halfjaar zo. Soms een kwartier, soms een halfuur of zelfs drie kwartier.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer subliem. Eten waar je echt van kan genieten!

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere haché!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent!

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Wit Lof, Ik heb gister rode bieten stamppot besteld, en dat smaakte weer erg goed. Het duurde alleen wel erg lang voordat ik het binnen had. Om half 7 had ik het besteld (aflevering "Zo snel mogelijk") en na half 8 had ik het pas binnen. Ik had gerekend op een half uurtje, dus mijn eigen rookworst was al flink afgekoeld voordat de stamppot binnen kwam. Naast dat ik bijzonder veel honger had om half 8, is het jammer dat ik niet wist dat het zo lang zou duren. Als ik dat wist had ik de worst wat beter kunnen timen en eventueel iets kleins kunnen eten om de tijd te overbruggen. Vriendelijke groet, Dick

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke gerechten. Lekker warm bezorgd en op tijd.

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje laat, maar was weer heerlijk!!! En bedankt voor de toetjes!!!!

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed van smaak, en de bezorging ook op tijd.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar en het was warm. Jammer dat er niet bezorgd wordt in Hooglanderveen

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker nadat we het in de magnetron hadden opgewarmd. De bezorging was 70 min later dan gepland en alsnog 55 min later dan in tweede instantie was aangegeven. Goed dat er gebeld werd dat het later werd, maar het werd niet de beloofde max. 15 min. Bezorger had geen telefoon mee en kon huis niet vinden. Nadat buurvrouw verteld had waar hij moest zijn werd het nog 10 min later. Terwijl het 30 sec lopen is. Eten was dus koud.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond, betaalbaar, vers. Super alternatief voor iets ongezonds en vet laten bezorgen: boontjes, krieltjes, stoofvlees en cheesecake na!

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer heerlijk..chococakeje om je vingers bij op te eten..

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten en stipte bezorging!

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, nog nooit zijn de maaltijden tegen gevallen. Zo fijn als je geen zin hebt om vers te koken, en het toch te kunnen eten.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om gezond eten te kunnen laten bezorgen! Het eten kwam alleen niet heel warm aan en een beetje flauw maar na een beetje peper en zout erg lekker. En de cheescake was goddelijk!

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De venkelstamport, de erwtensoep en de vitaminebommetjes waren lekker. Op tijd gebracht en warm.

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Dahl en Erwtensoep. Vriendelijke bezorging en voor het bestellen goed antwoord op een vraag. Vond het eten niet heel erg warm, maar desselniettemin heel erg lekker. Chapeau!

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oke, ik ben fan! Het stoofpotje is echt heerlijk! Ook zoonlief heeft gesmuld. Porties zijn voor groot en klein te bestellen, dat vond ik ook heel fijn. Ik kan dit zeker vaker doen en dan de andere gerechtjes testen, als het dan weer zo top is, verander ik deze recensie naar 5 sterren

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk..Zelfgemaakte naanbrood erbij zo lekker..En dan nog heerlijke cheesecake...Ben zo blij met jullie ...

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de kruidige dahl met rijst en de zuurkoolstamppot. Beiden heel lekker en vlot bezorgd. Fijn dat gezond laten bezorgen kan. Alleen jammer dat de spekjes wel waren besteld maar waren vergeten. Zal ons niet tegenhouden om vaker te bestellen

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en voldoende

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering 18.00 uur en het was er om 18.00 uur. Kon meteen eten omdat de maaltijden warm waren. Zuurkool was heerlijk en het stoofpotje ook niet te versmaden.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hutspot was top. De pasta was redelijk. De kip was niet helemaal gaar en vond de groenten er door wat grof gesneden.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer bij Wit Lof eten besteld omdat de eerste keer erg goed was bevallen. Een fijn alternatief voor een vette hap. Dit keer viel het iets tegen; weinig smaak aan de mie met groente en de krieltjes bij de runderstoof waren maar net aan gaar. Een derde keer gaan we nog wel eens proberen, we geven ze het voordeel van de twijfel. De menukaart is heel gevarieerd en de toetjes erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd besteld om 18.00 uur en het werd exact om 18.00 uur bezorgd en warm. Het wortel-appel-gember sapje was heerlijk. Een vitaminebommetje. Het auberginestoofpotje en de pasta pesto met kip waren lekker.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! De bezorger was ietsje later dan wat we verwachtte van WitLof, die zijn normaal gesproken perfect op tijd.

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect. Porties zijn groot. Eten is vers en lekker.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer zoals altijd bij Witlof. Wel een kwartiertje te laat deze keer maar verder netjes afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een héérlijk eten!! En zo netjes gebracht!! ❤️

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Lekker gegeten en mooi op tijd gebracht.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers!

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke romige pasta gehad. Best een zware hap vanwege de kaas maar dat was juist zo lekker. Erg leuk dat er een verse smoothie bij zat als verassing, heel attent. Snelle levering dus helemaal top!

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een goede prijs.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren om 18.40 in het restaurant om onze bestelling af te halen, en het stond al keurig voor ons klaar! Het eten was nog goed warm en het was heerlijk! Ook de deserts waren superlekker, dit is echt eten van compleet andere kwaliteit dan de meeste afhaal- en bezorgrestaurants! Een echte aanrader als je geen zin hebt om te koken maar niet ongezonde meuk naar binnen wilt werken.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teveel saus en te weinig ei. Daardoor teveel van hetzelfde. Vond het eigenlijk zo erg niet lekker, dat ik het halverwege heb weggegooid.

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur wachten op de bezorging. Na belofte binnen tien minuten te komen, nog te laat. Tja, als je kleine kinderen hebt dan zou ik het zelf afhalen. De mijne lag nu veel te laat op bed.... De enige ster is voor de aardige bezorger, dat dan weer wel.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker goenoeg ook niet duur vriendeijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van het eten was ok, helaas echt niet warm genoeg en dat is jammer bij een stamppot???? Bezorging was later ivm storing, wel netjes gebeld dat het later werd.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets minder tevreden dan normaal. Vond de bezorging wat lang duren en vond het eten erg zout. Bovendien had ik boerenkool met worst besteld en kreeg ik naar verhouding erg weinig worst.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet oppassen om niet verslaafd te raken aan jullie eten!! Het is echt ontzettend lekker, een verwenmomentje voor mezelf.... Helaas werden de maaltijden de afgelopen twee keer lauw afgeleverd in plaats van goed warm. Aangezien ik geen magnetron heb is dit voor mij wel van belang. Vandaar dat de waardering voor de bezorging minder jubelend is.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hadden eigenlijk meer spinazie verwacht in de penne. dan heb je ook wat groente om te eten. smaak was goed, wel iets peperig

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Witlof, altijd lekker. Vandaag ook weer, heerlijke smaken. Minpuntje vandaag was dat de bezorg temperatuur niet optimaal was. Tweede bezorging?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging van super lekker eten! Altijd wanneer ik ziek ben bestel ik eten bij jullie, zodat ik niet het huis uit hier maar toch gezond kan eten en aansterken, heb er gister weer enorm van genoten! Voelde me een stuk beter na het eten... Boerenkool was super lekker en de cheesecake ook!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden (stamppot boerenkool en Marrokkaanse tajine) ook meer dan voldoende. Ondanks laten bezorgen toch het idee gezond gegeten te hebben. Bezorging was ook precies op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom Wit Lof, het is zo lekker en wordt snel en correct bezorgd/

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vrij regelmatig bij Witlof, omdat ik graag gezond eet, maar niet altijd tijd heb om te koken. Super concept. Soms laat de bezorging even op zich wachten, maar wat wil je met zulk vers eten. Voor mij persoonlijk zou het fijn zijn als het vlees halal was. Dat is voor mij een reden om soms elders te bestellen wanneer we echt zin hebben in vleesgerechten.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, rijk van smaak

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd erg tevreden over het eten en de snelle service!

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was netjes op tijd. De pasta was lekker, alleen de cheescake was meer een pudding. Het was een beetje vloeibaar.

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten erg lekker! Zeker voor een afhaal/bezorg maaltijd was het echt dik in orde. Een verademing om dit soort gerechten thuis te kunnen laten bezorgen. Het was snel bezorgd en ook nog lekker warm. Tikje aan de zoute kant, dat had iets minder gemogen.

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd (ondanks de drukke vrijdagavond) en superlekker allemaal! Top gedaan

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig eten bij wit lof en ben altijd zeer tevreden! Dit keer had ik de andijviestamppot. Ruime portie en de cashewnoten zijn een erg lekkere toevoeging. Ik had de gehaktbal erbij genomen en die was ook heerlijk! De cheesecake als toetje was een echte traktatie en daar had ik nog wel een stuk van gelust. De gerechten worden altijd netjes verpakt en snel bezorgd. Goed alternatief wanneer je geen zin/tijd hebt om te koken maar geen zin hebt in een vette hap. Kortom, alleen maar lof over wit lof!

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Jammer dat het om half acht al bezorgd werd terwijl ik acht uur had gevraagd.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de stampot te flauw en de gehaktbal te zout, cheescake heerlijk, het duurde een uur beetje lang, grtjes

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meeste was héél erg zout, zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies wat we zochten: geen fastfood maar gewoon lekker eten. Over de porties zijn we ook te spreken.

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas al voor de tweede keer een vegetarisch besteld gerecht met vlees gekregen

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, vriendelijke dame aan de deur, heerlijke goulash en goed warm.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. De Goulash helemaal goedgekeurd door mijn zoon. De Wrap lekker. En de andijviestampot precies wat ik verwacht had. Fijn ook hoor veel vegetarische keuze! Mijn complimenten.

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service prima, binnen een half uur na bestellen bezorgd; concept om ook 'gewoon' eten te kunnen bestellen helemaal top; vond het eten op zich lekker maar erg zout

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en voor een goede prijs! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd van uitstekende kwaliteit. We hebben weer gesmuld.

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd.

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wel de helft minder zout, is gezonder en nog minstens zo lekker. Juist aangezien er vrijwel geen 'gezonde restaurants en afhaal' bestaat

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een mango kipburget heel erg lekker snel bezorgd ( 15 min en was ook nog gezond tip maak de portie een kleinbeetje groter

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd top!! niks meer aan veranderen ;-)

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een smaakvolle maaltijd voor een prima prijs..

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, zoals altijd!!

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel heel vaak bij Wit-Lof en het is altijd goed en bezorging ook netjes en goed!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker! dit keer de roti met kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging: 18.10 besteld. 19.50 binnen. Wel update telefonisch dat het erg druk was. Normaal gaat het altijd goed snel, dus opvallend langzaam dit keer. Kwaliteit: paprika soep was lekker. Mango kip burger was niet op niveau. Dikke klomp kip zonder smaak en garnituur niet bijzonder. Chocolademousse zat in papieren bakje met folie. Het bakje beïnvloedde de smaak, dus dat ging niet goed bij elkaar. Of misschien al te vroeg op de dag klaar gezet? Laat duidelijk zijn dat we echt fan zijn van jullie. Onze favoriete zaak als we eens wat bestellen. Vandaar de feedback. Normaal zitten jullie op 4-5 Sterren voor ons. We kregen er al een "sorry bon" bij bezorgd, dus jullie hadden het zelf al wel een beetje door.

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een leuk menu met lekker eten. Heerlijk als je echt even geen zin hebt om te koken, maar ook geen ongezonde hap wil hebben. Eten was goed van smaak, nog prima op temperatuur en werd snel bezorgd. Helemaal niets op aan te merken!

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd blij met Witlof!!!

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd. Lekker. Maar, spaghetti.., daar heb ik toch echt graag 'kaas' bij.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wrap met Gegrilde groenten besteld (met humus). Twee wraps die dreven in het vocht van soppige aubergine en enkele stukjes courgette. Niets gegrilds aan.. Bij gegrilde groenten denk je toch wel aan iets anders. Totaal onaantrekkelijk en niet lekker, rechtstreeks de container in gegaan. Bezorging was wel in orde en vorige bestellingen overigens ook.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, warm en snel!

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 17.04 uur besteld en kreeg om 17.30 u mijn bestelling. Heerlijk snel en het eten was heerlijk!

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere visburger.

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Thaise kokossoep was geweldig. Omdat ik niet van champignons hou, heb ik gevraagd om iets anders in de plaats en daar is keurig gehoor aan gegeven. De cheesecake was heerlijk als altijd.

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gezonde maaltijd, prima portie en snel bezorgd. Alleen het broodje met aijoli was naar mijn mening wat te duur voor wat je krijgt. Overall erg tevreden en ik ga zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! En VERS!!

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een tijdje terug bezorgbrommertjw zien rijden en daarn site bezocht. Vandaag voor de eerste keer besteld. Quiche en kip piri piri. In een heerlijk. Wat een feest en voor herhaling vatbaar.

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt vers en heerlijk eten: mjammie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was voor mij de eerste keer , de maaltijd was heerlijk en de bezorging perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en goede smaak! Snelle bezorging.

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer helemaal top. Jammer alleen dat er te vroeg bezorgd werd, daardoor moest ik het weer warmen.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en gezond eten en voor een prima prijs. Echt een aanrader als je zelf geen tijd hebt om te koken en toch gezond wil eten

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De falafelburger met pita broodje was heerlijk en zo orgineel! Wanneer ik mij moe of niet zo lekker voel, ben ik zo blij met witlof! Heerlijke, gezonde gerechten voor mijn kinderen en mijzelf.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de boterkoek echt super lekker..ik had deze echter met naanbrood besteld ervan uitgaande dat dit ook zelf gemaakt zou zijn voor 2 euro.. maar het was gewoon brood uit een pakje.. Dit vond ik best bizar.

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk en gezond!

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben verschillende maaltijden gehad van Wit-Lof en zijn altijd apart klaar gemaakt en echt lekker hoor. Wordt ook netjes en warm bezorgd.

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij witlof, eigenlijk altijd naar tevredenheid. Lekker eten en goede porties. Nu de wrap pompoen, die vonden we super! De falafel burger, goede smaak, maar was wat droog en viel uitelkaar,een sausje erbij was lekker geweest. En de oosterse salade ook lekker!

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt weer heerlijk vanavond! Heerlijke salade en wraps! Alles ging snel op!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar tegenvaller was de wachttijd van bijna 1 uuur en de bezorgster bleek ondanks dat wij hadden doorgegeven hoe we gingen betalen over onvoldoende wisselgeld te beschikken.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zoals altijd! De maaltijden zijn altijd goed warm en smakelijk en worden op tijd bezorgd.

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wrap met asperges, was steeds uitverkocht, maar gisteren toch gelukt, heerlijk!!

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk heb genoten van de pompoen en mijn broer vond het eten ook heerlijk hij had de rundergehakt met gekookte ei. Bezorging was vlot en vriendelijk.

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bulgursalade en lekkere wraps (wel wat vochtig door de spinazie maar dat gaat waarschijnlijk niet anders). Helaas nu al weer erg laat bezorgd: zeker een uur langer wachten is niet prettig als je er op rekent. Hopelijk waren deze 2 langdurige bezorgervaringen van mij toevalstreffers..

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Lekker gezond eten, goede porties.

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bulgur salade was heerlijk, de wrap met asperge viel helaas tegen: flauw van smaak.

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed eten voor een prima prijs. Zeer geschikt als je eens niet wilt koken maar ook niet direct aan de gefrituurde dingen wilt.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, snel en keurig bezorgd. Het Argentijns runderstoofpotje is zeker een aanrader.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, redelijk geprijsd. En fijn dat we na afloop geen berg plastic verpakkingen hadden - zo kan het dus ook! Het eten had misschien iets warmer mogen zijn bij aflevering. En ik ben benieuwd of Wit Lof weleens overwogen heeft om biologische ingrediënten - en dan vooral biologisch vlees - te gebruiken. Blij dat dit alternatief op ander 'bezorgvoedsel' in Amersfoort bestaat.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker...snel bezorgd en voor een prima prijs. Inmiddels aandelen bij Wit-Lof ☺️

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inderdaad het eten was heerlijk. Maar de bezorging liet te wensen over. Wij hadden o.a. vijf maal de runderstoofschotel besteld. Deze werden op elkaar gestapeld in één papieren tasje bezorgd. Omdat deze maaltijd nogal zwaar is, was de onderste doos open gegaan. Met als gevolg dat de zak doordrenkt was met saus en compleet gescheurd. Een kliederboel dus. Volgende keer misschien beter verdelen over meerdere tasjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op de afgesproken tijd stond de bezorger voor de deur met een fantastische maaltijd. We vonden de Argentijnse stoofschotel goed smaken. Voor herhaling vatbaar!

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal vaak op tijd, maar vandaag te laat en het eten was helaas koud. De smaak van de gerechten was goed!

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereide maaltijden bij Wit-Lof. Het doet zijn menu`s aanbiedingen volledige eer aan.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al veel vaker bij Wit Lof besteld, maar dit keer was het eten echt stukken minder lekker! De tartaar was erg zout, de broccoli overgaar en smaakte oud. De couscous salade vond ik ook niet lekker maar dat kan persoonlijke smaak zijn (ik hou niet van teveel tomatensaus smaak). Helaas, maar tot nu toe een isolated incident. Ik hoop dat het volgende keer weer net zo lekker is als ik gewend ben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het allemaal weer erg lekker...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie mag iets groter. Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke maaltijd van Witlof . Salade heerlijk, pasta goed en tartaartjes ouderwets goed! Kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect alternatief voor als je eens niet wilt koken. Heerlijke maaltijden voor fatsoenlijke prijzen. Ook fijn dat er kinderporties zijn. Tot nu toe steeds prima gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was niet zoals gewend. De aardappels waren niet gaar, het vlees uitgedroogd en de stukjes kip bij de zoete aardappel smaakten ook niet erg lekker en vers. Jammer.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging snel

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en het was er snel!

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals je van Wit-lof gewend mag zijn, echt lekker van smaak en bereiding. =Snelle en nette bezorging,=

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel goed eten. Met name de geoftte zoete aardappel was top!

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na drie keer besteld te hebben in 2 weken viel het ditmaal tegen. De rendang had veel harde stukjes citroengras (die mag alleen smaakafgeven is niet bedoeld om te eten) wat het oneetbaar maakte, en de boontjes waren waterig. Voorlopig komen wij even niet terug.

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het voor het eerst niet top. De tartaar veel te gaar en daardoor droog en de jus wat onnatuurlijk, peperachtig.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren smaakvol, proefde niet vet en warm aangeleverd. Kinderportie met tartaar, aardappel en brocolli zeer goed geprijsd. Bij het maandmenu extra kip besteld, goed van smaak en gevarieerde ingrediënten. Spinazie/pasta en kip vind ik in verhouding tot de prijs van de andere gerechten iets te prijzig. Porties precies goed, voor een grote eter net iets te weinig denk ik.

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom idioot lekker en gezond!

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al jaren vaste klant! I Just love it. Heerlijk voedzaam voedsel! Die zoete aardappel met olijfjes omg! Super lekker! Er zat een chocolade mouse bij (extra) die had ik niet besteld maar wel lekker opgegeten! Alles is gewoon lekker bij witlof!

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom werd op het aangegeven tijdstip van bezorging gebeld dat het een half uur later werd. Het eten is heerlijk en de bestelling werd dit keer wel compleet aangeleverd, maar we geven niet voor niets een tijdstip aan en er werd veel te laat gebeld over de vertraging.

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta met verse spinazie, kruidenkaas en kip was heerlijk vers, smaakte goed en was netjes verpakt. Hetzelfde geldt voor de cheesecake. Goede prijs-kwaliteit verhouding en zeker een aanrader als je een keer geen zin/tijd hebt om te koken!

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tajine groenten was heerlijk net als boeuff bourganion

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het rundgerecht viel mij wat tegen, smaak was wat flauw en zo ook de krieltjes. Ik houd persoonlijk van wat pittiger. Sla was saai en weinig. Jammer want ik had, van het geheel, wel meer van verwacht

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We bestellen hier regelmatig, en nog nooit teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger bracht keurig optijd mijn eten en was/is beleeft. Mijn maaltijd keurig in doosjes gedaan het zag er uitnodigend uit om te eten. Ik heb mijn maaltijd met smaak gegeten, het is duidelijk met liefde gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling: boeuf bourguignon, werd op het gevraagde tijdstip bezorgd en was bijzonder smakelijk!

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quiche met brie en aardappelsalade. Smaak was heerlijk maar de quiche was helaas afgekoeld... Suggestie: de aardappelsalade (koud) en de quiche (warm) los van elkaar in folie of id verpakken ipv naast elkaar in de doos te doen.

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quiche met aardappelsalade was heerlijk, ook de wrap was lekker. Mie was helaas wel wat aan de erg zoute kant

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, verzorgd en gezond eten! Voor het hele gezin, uniek in Amersfoort.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer anders altijd tevreden ditmaal was de quiche aangebrand, maar de wraps met rundergehakt waren wel lekker..Bezorging snel

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd. De wortelsoep was zalig, maar de rest ook heel goed. Prima porties (wij zijn grote eters, klein voorgerecht en hoofdgerecht zijn voldoende). Minpunt: zilveruitjes (kant en klaar?) in het stoofpotje in plaats van gewoon gesneden ui. Dat vinden wij echt niet lekker en ging er ook uit, zonde! Daardoor twijfelden we ook of de champignons en worteltjes wel vers waren of (ook) uit een potje. We hopen van niet. We gaan zeker nog eens bestellen!

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super tevreden over de maaltijden. Ze zijn heerlijk vers en altijd goed warm. Ook heel netjes dat we gebeld werden dat de bezorging iets later was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerechten en service!

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mie met veel groente en een wortel-gember-sinaasappelsapje besteld. Smaakte erg goed en omdat ik ziek was kreeg ik een extra stukje gember voor gemberthee :). Helaas miste de omelet bij de mie, verder top!

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zoals gewoonlijk keurig op tijd. Een vriendelijke bezorger. Het bestelde was warm en zag er verzorgd uit. Ik heb lekker gegeten. De quiche was goed gevuld en de wortelsoep waren beiden lekker. Ga zo door. Een aanrader.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker. Wel te veel (voor ons dan). Van het kinderportie hebben wij met 1 volwassene en 1 kind goed gegeten. De rest morgen bij de lunch! :-)

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer lekker!

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met mijn broer boerenpannetje gegeten met mosterd saus. Echt lekker en betaalbaar en ook nog gezond. Bezorging was op tijd.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar achteraf gezien met bankkosten en bezorgkosten toch best een duurt bord eten voor hutspot met worst. Voor meer personen is natuurlijk gunstiger

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Mooie gezonde maaltijd. Bezorging was in ons geval niet nodig. We wonen om de hoek.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede smaak en omvang porties. Volgende keer wel de kip wat langer garen, was nu nog redelijk rood op het bot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar persoonlijk vond ik er iets wat teveel Amsterdamse uitjes bij zitten. Waardoor de uitjes de overhand hadden op het gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere fetasalade met een niet te versmaden vtaminebommetje van komkommer, citroen en munt. Vijf sterren waard.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden het boerenstoofpotje en de sinaasappelkip besteld met een kleine salade erbij. Alles was erg lekker! We hebben zitten smullen. Ik had geen zin om te koken en zat nu echt met een goed gevoel aan tafel haha: ze aten toch iets heel lekkers en gezonds!

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is goed. Porties varieren in grootte.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ander half uur gewacht, dat was te lang,daar we weinig tijd hadden , en andere dingen hadden kunnen doen, jammer. We werden pas na een uur erover gebeld. Beter eerder bellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker!

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer matige spaghetti. Te gaar en champignonsaus kwam totaal niet tot zijn recht omdat de tomaten en (bittere) rucola conflicteerden met de smaak van de waterige champignons. Verder erg flauw. Ben veel beter van jullie gewend!

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk dat je "gewoon" een stampot kan bestellen, voldoende voor 1 persoon (niet te veel en niet te weinig)

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima. De vis vond ik oke, de aardappeltjes waren erg lekker en de cougette met saus was heerlijk. De porties zijn wel klein voor de prijs die je betaald. Bezorger was perfect op tijd, beleefd en vriendelijk.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Echt een aanrader als je zin hebt in "gewoon" lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima de kip tandori! Als ik heel kritisch ben, iets meer india smaak, maar dit is subjectief, heerlijk gegeten. De keer daarvoor het gerecht met de zilveruitjrs vonden we minder, beetje flauw,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en lekker veel! Bezorger had niet genoeg wisselgeld

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk!! ????

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zuurkool, simpel maar van grote klasse. Heerlijk gegeten.

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De tilapia met citroenroomsaus is het lekkerste wat ik ooit van jullie heb gegeten en de kersencrumble, daar mag je me vanaf nu altijd voor wakker maken.

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ben ik erg tevreden over Wit Lof alleen helaas dit keer wat minder. Waar ik normaal gesproken binnen een half uur mijn eten bezorgd krijg duurde het dit keer een uur en 10 min. Het eten was vervolgens ook lauw/koud. Smaak was verder prima als altijd, dus alleen jammer dat het zo laat bezorgd is.

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorging en aflevering top! Maaltijd uitstekend. Altijd erg goed van smaak.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feest om thuis uit eten te gaan bij jullie. ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel goed. Snel geleverd en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie ruim voldoende, smaak o.k., erg veel dressing op de salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, meestal op tijd. Prima prijs kwaliteit!

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig haal ik in de winkel eten. Dit is de eerste keer dat ik het liet bezorgen, wat doen jullie dit snel! Het enige nadeel was dat de andijviestamppot helemaal gaar gekookt was, niet helemaal wat ik van jullie gewend ben, meestal variëren jullie in structuur en bereidingswijze waardoor het een spannend gerecht wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel deze keer helaas erg tegen. De andijviestamppot was erg droog en smaakloos, ben geen moeilijke eter maar heb het weg gegooid na een paar happen omdat ik het gewoon echt niet weg kreeg. Suggestie is kijken naar een andere verpakking en de jus apart doen waardoor je er meer over kan doen als je dat wil.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk "echt" eten. Het gemak v afhaal maar toch gezond eten.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd (groente teriyaki en pasta) Bewust voor twee maaltijden gekozen aangezien ik een grote eter ben... Goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijke jongeman die de boel kwam afleveren. Eigenlijk niks op aan te merken, ga zo door! :-)

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk helaas lag alles over de hele tas verspreid. En was het een zooitje en het sapje was niet geleverd. Ga het zeker nog een kans geven want de salade was heerlijk.

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle andijviestamppot maar voor mij met te weinig jus. Persoonlijk vind ik het lekkerder als de andijvie nog wat knapperig is, dit was nu niet zo. Omdat het 1 januari is zou er een sapje bij de bestelling zitten, echter zat deze er bij mij niet bij.

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oerhammetje met spruiten en aardappelpuree. Heerlijk klaargemaakt je proeft het gezonde in dit gerecht. Fijn dat jullie er zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very pleased

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer vond ik het erg tegenvallen, ben gek op pasta maar alles was zo grof in moten gesneden dat is niet lekker, dit keer een groot portie genomen maar heb daar erg vel spijt van, meer dan de helft weggegooit omdat het doorweekt was van olie. werd er dan ook vrij snel misselijk van. heel jammer veel geld kwijt maar geen voldoening. de panna cotta was als eerder erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed en was er super snel! Ik zal zeker nog een keer bestellen bij wit lof

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk vers bereid en smakelijk. Top! Had andijviestamppot met cashewnoten, lekkere worst erbij en een kinderportie terryaki groenten. Had er geen kip bijgenomen maar hij was ook zonder kip heerlijk op smaak.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn die afwisselde menu. Heerlijk. Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers.

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

n.v.t.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd een heerlijke maaltijd!

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boerenkool was op zich lekker maar ongelofelijk vet, mogelijk door de kaas. Lag als een steen op de maag

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en gezond eten. Een zeer goed alternatief voor een keer niet zelf koken.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel graag bij Wit-lof. De maaltijden zijn altijd goed! Het enige nadeel is dat de toetjes zo klein zijn ;)

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd heerlijk, kan soms heter in temperatuur

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijk bord eten, kinderportie chili en de heerlijke witlofsalade. Komt goed verpakt en lekker warm aan, buik was tevreden bij afloop:}

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk! Het sapje was iets minder. De appelsap overheerste meer dan normaal; ik miste wortel en gember

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en altijd snel. Eindelijk een thuisbezorgservice met gezonde én lekkere gerechten!

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten, 2x coque au vin, was heerlijk! We hebben er echt van genoten. Grote portie. De salade viel tegen omdat het grotendeels ui bevatte met sporadisch een stukje tomaat of komkommer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!☺ Weer keurig op tijd bezorgd, ongelooflijk knap dat het eten goed warm en op afgesproken tijd er is. Leuke en vriendelijke bezorger ook! Top, dat jullie zo dichtbij zitten. ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere boerenkoolstamppot en perfecte chili con carne. Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, eten van Witlof is altijd goed en lekker! Heerlijke Chili con care vandaag. En netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WE HEBBEN HEERLIJK GEGETEN!!! HET WAS ZEER SMAKELIJK! VOOR HERHALING VATBAAR.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vispannetje met rijst was echt heel erg lekker!! De cheesecake nog lekkerder.... Het eten werd goed op tijd afgeleverd en kon zo op mijn bordje, prima temperatuur. Ga zeker vaker mezelf verwennen met jullie heerlijke eten!

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te veel krieltjes

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig kip (veel bot en vel) in de coq au vin en veel aardappel. Smaak okee, verhouding niet. Saus bij (klein) appelgebakje weinig smaakvol, leek meer op vanillevla uit een pakje. Ben beter van jullie gewend

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Vooral het toetje, bitterkoekjesbavarois, echt superlekker!

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al heel vaak via Witlof besteld, maar de laatste tijd valt ons op dat de bezorging niet soepel loopt. Ons eten kwam een half uur later. Wel netjes dat daarover twee keer werd gebeld en de bezorger geen fooi wilde aannemen overigens. Het eten was aan de zoute kant, terwijl we van Witlof gezonde maaltijden verwachten. Misschien een tip voor volgende keer! We hadden trouwens de couscous met groenten en kip.

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo zo lekker!!

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en de stamppot en tajinemaaltijd waren erg lekker! Dit gaan we vaker doen!

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerijk warm en verse ingrediënten. In de maaltijdsalade zaten naar mijn smaak teveel rode ui en krieltjes. Had liever meer brandnetelkaas en wat meer tomaatjes gehad. Lekker gegeten en bezorging was goed op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, leuk en snel. Een tip, zet er bij de Gee heen bij of er knoflook inzit. Het is wel lekker maar niet altijd handig als je de volgende dag een afspraak hebt.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima basic 3 gangen restaurant maaltijd thuis. Goed verpakt, goed gegeten.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al geruime tijd maaltijden bij Wit Lof tijdens overwerken. Het is erg vers, super gevarieerd en echt een aanwinst voor Amersfoort. Elke maand hebben ze een nieuwe kaart met leuke seizoensgerechten. Het is nog geen één keer tegengevallen! Echte aanrader dus.

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch smaakvol eerlijk eten. Mooi verpakt ook. Top!

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en HEERLIJK ETEN!!!!!

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, goed van smaak!

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk; het enige is dat alles best wel 'hapklaar' gepresenteerd wordt, maar de boontjes verre van. Jullie moeten ook niet teveel doen voor de klant he! :) Oh er zat echt veel tomaat door de salade: perfect voor de liefhebber (en de gemiddelde Hollander is dat), maar niet voor mij, dus voortaan bestel ik salade zonder tomaat. Goed initiatief, er wordt veel te vet gegeten tegenwoordig. Het beviel meer dan goed!

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, maar helaas zat de kip, die we wel besteld hadden, er niet in. Na een belletje werd dit alsnog 10 minuten later los geleverd.

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm, de salade met brandnetel kaas, en de bier stoofpot waren verrukkelijk. Helaas was de bezorging een beetje aan de late kant.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een grote fan van witlof, maar heb de afgelopen 1,5 maand 5 keer iets besteld, wat best lekker en oke was maar niet zo super als ik het was gewend, maar misschien is het toeval.

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op de afgesproken tijd bezorgd. Het was warm en van een goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker allemaal.. En deze keer ook minder zout dan de x daarvoor. We hebben ervan gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de kwaliteit die ik van ze gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, gezond en vegetarisch snel bezorgd, helemaal goed. En de prijs klopt ook. Dat ga ik vaker doen!

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Preistampot met kerrie was bedekt met 3 kleuren paprika. Dit was niet vermeld als groente. Paprika is voor mij een ingrediënt waar ik niet tegen kan. Had ik dit geweten dan had ik het niet besteld! Ik had liever meer prei geproefd. In het verse sap was geen gember te proeven.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals de vorige keer was het nu ook weer in 1 woord, heerlijk en goed samengesteld. Gaat zo door!. Het is geweldig en smakelijk te eten.

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien de volgende keer de kinderporties ook iets minder scherp maken? dat is wel een beetje lastig voor onze kleintjes.

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stamppotten waren lekker van smaak maar veel te koud helaas.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de groente curry met kip was ( weer) zalig!! tweede keer deze week dat ik ervan heb genoten...top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker weer! Bal was een beetje aan de kleine kant voor €2,50, maar wel heel lekker.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker gegeten, preistampot met gehaktbal. De cheesecake is schandalig klein maar wel erg lekker.

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor beiden 4 sterren. Maar dat lukt niet, want u geeft zelf 5 sterren aan. Super! Boontjes mogen iets gaarder.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke groente curry met kip en verse groente op tijd bezorgd. Ook ruim voldoende na een dag stappen. Verpakking waarin het goed warm blijft met een goeie bite.

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Courgettesoep was lekker. De fusillipasta met paprikasaus vonden wij wat te pittig . De sperziebonen waren lekker knapperig en de kip goed gekruid, niet te zout ????????Cheesecake was overheerlijk!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was goed op tijd. Helaas wel alle jus in de tas gelekt. En we vinden het eten alleen veel te zout. Dat is jammer. De (superverse) brownie en de cheesecake waren wel geweldig lekker!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Preischotel was erg pittig; er zat relatief veel kerrie in, waardoor je de prei niet proefde. Witlof kan beter :) Pasta was lekker, maar ook vrij pittig. Lekker veel groente! Curry was een beetje vlak.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, vooral de gehaktbal bij de preistampot! Bezorging was vlot, helemaal voor een zondagavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.